2777
2789
عنوان

بی بی چک دوستا بیاین😁😍

440 بازدید | 37 پست

یکروز از موعدم گذشته و بیبی چک لاوین رز زدم بنظرم ضعیف تر از مدیکوره ولی هاله هی پررنگ تر میشد تا بعد یکساعت شد این😍👇👇👇

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکت باشه عزیزم

منم واسه دومی اقدامم برام صلوات بفرستین

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

مجردم و ازین چیزا سر رشته ندارم زیاد😜

انشالله که مثبته و به سلامتی بیاد تو بغلت

امروز دومیه تاپیک بی بی چک مثبته که رفتم😍🤲

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

۴ماهه ازدواج کردم تجربه ای ندارم میشه یکی برام توضیح بده چه موقع اقدام کنم برا بارداری ودرمورد بی بی چک استفاده ش روتوضیح بدید الان قصد بارداری ندارم واسه چند ماهه دیگه قصدش رودارم

ولی من بی بی چون رو بعد سه دیقه‌ ک انجام دادم انداختم دور باید نگهش میداشتم؟اخه این خانمه میگه بعد ی ...

عزیزم بعد ۷ دقیقه هاله افتاد ولی به مرور زمان پرنگ تر شد ک من فکر میکنم بخاطر مارک بیبی چک بود .

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     
عزیزم بعد ۷ دقیقه هاله افتاد ولی به مرور زمان پرنگ تر شد ک من فکر میکنم بخاطر مارک بیبی چک بود .

ممنون بسلامتی شمال من نوشته بود تاسه دقیقه س واکر ۵ دقیقه شد جواب معتبر نیس