شوهرم خیلی بداخلاقه و اذیتم میکنه.به همه کارام گیر میده حتی به نوع لباس پوشیدنم.نمیذاره مانتو جلوباز بپوشم.نمیذاره یه روز خوش ببینم دست بزن هم داره شدید.به خاطر خانوادش همیشه باهام دعوا راه میندازه و میزنتم به خاطر اونا من چیکارکنم.یه بچه دو ماهه دارمهیچکدوم از طایفش تحفه ای هم نیستن اما به خاطر اونا منو میزنه.تا بچه داریم بهم گیر میده با یه بچه چیکارکنم من
اگه قصد موندن سر زندگیتو داری بهونه دستش نده به هیچ عنوان بگو تو خوبی نذار دست روت بلند کنه راجع به خانوادش یا هر چیزی که عصبیش میکنه نگو که نزنتت ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیوونم کرده بخدامن ی دخترشون وشادبودم ازوقتی بااین ازدواج کردم افسرده شدم میریزم توخودم کسی نغهمه
پدرمو این عوضی به سکته داد بیچاره قلبش ضعیف شد.کار هرروزم شده گریه چشام شدید ضعیف شده عصبی شدم شدید.انقدر آروم و منطقی و شاد بودم که خدا میدونه.الان هرکی بهم یه کلمه بگه میپرم بهش و کلی از کارخودم پشیمون میشم