2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم

540 بازدید | 48 پست

سلام

شوهرم خیلی بداخلاقه و اذیتم میکنه.به همه کارام گیر میده حتی به نوع لباس پوشیدنم.نمیذاره مانتو جلوباز بپوشم.نمیذاره یه روز خوش ببینم دست بزن هم داره شدید.به خاطر خانوادش همیشه باهام دعوا راه میندازه و میزنتم به خاطر اونا من چیکارکنم.یه بچه دو ماهه دارمهیچکدوم از طایفش تحفه ای هم نیستن اما به خاطر اونا منو میزنه.تا بچه داریم بهم گیر میده با یه بچه چیکارکنم من

اگه قصد موندن سر زندگیتو داری بهونه دستش نده به هیچ عنوان بگو تو خوبی نذار دست روت بلند کنه راجع به خانوادش یا هر چیزی که عصبیش میکنه نگو که نزنتت ....

دمش گرم که نمیزاره مانتو جلو باز بپوشی 

شوهرم خیلی گیرمیدم مم خسته شدم امابخاطردخترم صبرمیکنم

باورت میشه امشب عروسی بود مانتونوپوشیدم یه جوری نگام میکرددوس داره نپوشم نخورم کلاخیلی رفتارمون باهم فرق داره

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد موندن سر زندگیتو داری بهونه دستش نده به هیچ عنوان بگو تو خوبی نذار دست روت بلند کنه راجع به ...

جرمه مانتوجلوبازپوشیدن؟؟

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
اگه قصد موندن سر زندگیتو داری بهونه دستش نده به هیچ عنوان بگو تو خوبی نذار دست روت بلند کنه راجع به ...

عزیزم پن چادری به شدت با حجابم اما مانتو جلوباز تو مجلس چه اشکالی داره

عزیزم پن چادری به شدت با حجابم اما مانتو جلوباز تو مجلس چه اشکالی داره

منم دیگ بریدم بخدااگ بچم پسربودیه دیقه واینمیستادم

شوهر منم همینه

دیوونم کرده بخدامن ی دخترشون وشادبودم ازوقتی بااین ازدواج کردم افسرده شدم میریزم توخودم کسی نغهمه

تو مجلس کنار زنا اشکال نداره ولی خدایی انصاف نیست تومردا مانتو جلو باز پوشیدن

صدتاچادری میشناسم خرابن عزیزم 

قضاوت درس نیس بعدشم مانتوجلوباززیرش لخت ک نیستی یه زیرمانتویی بلندمیپوشی

دیوونم کرده بخدامن ی دخترشون وشادبودم ازوقتی بااین ازدواج کردم افسرده شدم میریزم توخودم کسی نغهمه

پدرمو این عوضی به سکته داد بیچاره قلبش ضعیف شد.کار هرروزم شده گریه چشام شدید ضعیف شده عصبی شدم شدید.انقدر آروم و منطقی و شاد بودم که خدا میدونه.الان هرکی بهم یه کلمه بگه میپرم بهش و کلی از کارخودم پشیمون میشم

صدتاچادری میشناسم خرابن عزیزم  قضاوت درس نیس بعدشم مانتوجلوباززیرش لخت ک نیستی یه زیرمانتویی ب ...

من قضاوت نکردم یا نگفتم کسی که مانتو جلو باز میپوشه خرابه .....

ولی خیلی ها هم بلیزشونو میزارن تو شلوار خیلی هم نیم تنه میپوشن خیلی ها هم شلوارشونو تا جایی که را میده میکشن بالا 

یا سوتین نمیپوشن با لباس نازک .......

پدرمو این عوضی به سکته داد بیچاره قلبش ضعیف شد.کار هرروزم شده گریه چشام شدید ضعیف شده عصبی شدم شدید. ...

چی بگم ارزش ندارن بخایم درموردشون حرف بزنیم

فقط بایدبیخیالی طی کنی جلوخانوادش واندی ک توخونه میزنن مخصوصاجلوجاریت غرورتوحفظ کن