2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

130 بازدید | 14 پست

سلام سلام من خعلی وقته با سایت نی نی سایت اشنام وهمیشه پستاشومیخونم منتهی تازه عضو شدم بتونم ازتون کمک بخام

من دنبال کاراینترنتیمک امتخان شده باشه و بشه بهش اعتماد کرد چون بهش احتیاج دارم دوستای گلم ت روخدا اگ اطلاعاتی دازید بگم بگید 🥺😍

راااستی گلاتونم ذیدم گل خعلی دوس دارم مخصوصا کاکتوس کی میتونه واسم بکاره🥺🥺خعلی ذوق میکنما🥺

عزیزم من تو کار خرید و فروش اسنترنتی لوازم ارایشیم 

خیلی کار مناسبیه درامدش هم عالیه 

اصلا هم سرمایه اولیه نمیخواد 

اگر خواستی خصوصی پیام بدع شمارمو میدم 

برای راهنمایی بیشتر

لیست اموال من:😍دخترم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدره درامد ؟

بستگی ب فروش خودت داره 

سی درصد از فروش رو بهت میدن 

من خودم ماهی چهار پنج تومن درمیارم چونکه من زیاد تبلیغات بلد نیستم و مشتری زیادی ندارم 

اما درامد دوستم ک بهم معرفی کرد این کارو بالای ۱۵تومنه

بستگی ب بازاریابی خودت دارع 

چهار جلسه ی مشاوره پوست مو زیبایی برات میذارن که تو این زمینه ها خبره بشی

لیست اموال من:😍دخترم❤
بستگی ب فروش خودت داره  سی درصد از فروش رو بهت میدن  من خودم ماهی چهار پنج تومن درمیارم ...

عزیزم فروش از طریق اینستاست فقط؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
اون خانومه ک تو تاپیکت گفته فروش لوازم آرایشی میفروشم  بهش پیام دادی؟ فروش داشتی؟

ن ابجی راستیش ترسیدم این کارو بکنم چون ب جاخوندم نوشته بود محصولاتشون خوب نی و زده صورت یکیو داغون کرده من ک شناهتی ندارم ازمحصولات یهو این شکلی بشه خودمو نمیبخشم خب