2777
2789
عنوان

فکر طلاق مثل خوره افتاده ب جونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 88 پست
اگر از اون خانومه ام شکایت کنی میاد همه چیو میگه چون میترسه

دوسال پیش خیانت کرد همه جوره طرفو میشناسم 

الان دوباره داره خیانت مبکنه تازه شرو کرده هیجی نمیدونم انقدرم زرنگ شده همه مدرکارو پاک میکنه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من شما رو تحسین میکنم واقعا چون خودم دوتا بچه دارم ک جدا شدم آنقدر مشکلات دارن ک حاضرم ب عقب بر ...

ممنون عزیزم انشاالله بتونی همه ی مشکلات پشت سر بزاری درکت میکنم تو این جامعه واقعا سخته انشاالله خدا بهت کمک کنه گلم بتونی بهترین اینده رو واسه بچه هات بسازی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
عزیزم از کجا معلوم بعد  از طلاق زندگی بهتری داشته باشی؟اولا که نگران بچتی...بعدم خانوادت مگه ما ...

خانوادم همه جوره حمایتم میکنن تنها نگرانیم دخترمه ک ایندش چی میشه باباشو خیلی دوس داره 

دوسال پیش خیانت کرد همه جوره طرفو میشناسم  الان دوباره داره خیانت مبکنه تازه شرو کرده هیجی نمی ...

نمیتونم راهنماییت کنم سر ی موضوعی فوبیا گرفتم ب خیانت اصن الان میگی میخوام سرمو بکوبم ب دیوار حالم کلن امشب خوب نیست:)

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بخدا دلم گرفت این حرفو زدی 

من الان خودم دلم گرفته ببخش عزیزم ولی همین هست ک میگم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

سلام من شما رو تحسین میکنم واقعا چون خودم دوتا بچه دارم ک جدا شدم آنقدر مشکلات دارن ک حاضرم ب عقب بر ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟چ مشکلاتی داری

امشب پسر شوهرم پشت تلفن به مادرش میگفت اگر منو دوست داشتی بخاطر من با بابام زندگی میکردی من این ...

دقیقا بچه های منم همینجور ساکشون دستشونه اینور واونور این خونه واون خونه هستن😭😭😭

دقیقا بچه های منم همینجور ساکشون دستشونه اینور واونور این خونه واون خونه هستن😭😭😭

😔😔😔😔😔😔💔💔💔

اگ برگردی ب عقب بازم طلاق میگیری؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟چ مشکلاتی داری

بچه ک باشه خیلی بده طلاق هزار مشکل برای بچه پیش میاد پسر بزرگم با اینکه پسرهست ونزدیک ده سالشه همبشه گریه میکنه وتو خودشه افسردگی گرفتش ی مدت همیشه حس میکنه ی کمبودی داره تووجمع هم سن وسالاش احساس میکنه از همه کمتره ازین خونه ب اون خونه اواره میشن اصلا قابل مقایسه نیستن با بچه هایی ک زیرسایه پدرومادر بزرگ میشن اینجا نمیشه توضیح داد

بچه ک باشه خیلی بده طلاق هزار مشکل برای بچه پیش میاد پسر بزرگم با اینکه پسرهست ونزدیک ده سالشه همبشه ...

خدا کمکتون کنه و عاقبت بچه هاتو بخیر کنه😔