2777
2789
عنوان

فکر طلاق مثل خوره افتاده ب جونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 88 پست
مگه با اون بی همه چیزه دوتا پیام ازش جور کنی کل جد اباد و ناموص بی ناموصشو میارن جلو چشمش

کی میاره جلو چشمش مگ قانون طرف زناس زنا خیلی بدبختن تو ایران همه حقا واسه مرداس 

حتی زن اگ بعد طلاق ازدواج کنه نمیتونه بچشو نگه داره ولی مرد حق داره ازدواج کنه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم طلاق میگیرم  یه عمر با کسی زندگی کنم که جلو چشمم خیانت میکنه منم بشینم باهاش زندگی کنم ؟ ...

حتما پولداری ک این حرف میزنی 

نمیدونی چقدر سخته وقتی پدر مادرت خودشون موندن انوقت تو هم بری سربار بشی 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خانوادم حمایتم میکنن همههه نگرانیم دخترمه

ان شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم .اگه شوهرت سر به راه نمیشه وخانواده هم که حمایت میکنن .جدا شو .اگر مشکلت دخترت خب حداقل تا مرز طلاق برو تا یکم به خودش بیاد رول بازی کن کوتاه نیا ودل سنگ شو شاید خدا خواست وپشیمون شد 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
کی میاره جلو چشمش مگ قانون طرف زناس زنا خیلی بدبختن تو ایران همه حقا واسه مرداس  حتی زن اگ بعد ...

دیگه همینه 

چرا میتونی اسکیرین شاتای پیاماش شماره خانوما رو نگه دار پلیس فتا همه اصل پیاماشونو واست میاره اونارو نشون داد گاه بدی حله

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
مشاوره نمیاد ؟!  ببین ی راهم دیگم داری ولش کنی ی حال خودش ی جورایی طلاق عاطفی هم سر زندگیتی هم ...

اره دقیقا میترسم ایدز بگیرم ازش 

مشاوره نمیاد اصلا گردن نمیگیره ک خیانت میکنه 

کی میاره جلو چشمش مگ قانون طرف زناس زنا خیلی بدبختن تو ایران همه حقا واسه مرداس  حتی زن اگ بعد ...

اگر از اون خانومه ام شکایت کنی میاد همه چیو میگه چون میترسه

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

عزیزم از کجا معلوم بعد  از طلاق زندگی بهتری داشته باشی؟اولا که نگران بچتی...بعدم خانوادت مگه ماهیانه تا چقدر مالی حمایتت میکنن؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
حتما پولداری ک این حرف میزنی  نمیدونی چقدر سخته وقتی پدر مادرت خودشون موندن انوقت تو هم بری سر ...

اخه بمونم با یه خیانت کار فقط بخاطر اینکه سربار خونوادم نباشم

❤ دوست دارم ❤
اره دقیقا میترسم ایدز بگیرم ازش  مشاوره نمیاد اصلا گردن نمیگیره ک خیانت میکنه

حتمااا از ک ا ن دم استفاده کنید .

ی راه دیگم داری بچه رو چند روز بردار بگو میرم خونه مامانم خیالش راحت باشه خونه خالی داره بعد نامحسوس تعقیبش کن اگه دیدی خطا کرد سریع زنگ بزن پلیس سر ب زنگا مچشو بگیر 

ان شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم .اگه شوهرت سر به راه نمیشه وخانواده هم که حمایت میکنن .جدا شو .اگر مشک ...

فقط آبروش براش مونده اونم ازش بگیرم دیگ بعید میدونم بتونم کنترلش کنم 

هیچ کسی از خیانت کردناش خبر نداره

اخه بمونم با یه خیانت کار فقط بخاطر اینکه سربار خونوادم نباشم

گاهی باید سوختتتتتتتتتت ک سوختتتتت

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بخاطر دخترم ارومم چون میدونم غصه میخوره ۸ سالشه اگه بخاییم دعوا کنیم فقط اس ام اسی  الا ...

سلام من شما رو تحسین میکنم واقعا چون خودم دوتا بچه دارم ک جدا شدم آنقدر مشکلات دارن ک حاضرم ب عقب برگردم وهمه جور خیانتشو تحمل میکردم اما این سرگذشت بچه هام نمیشد😔😔