2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  بعد از مدت ها رفتم یک چیزی برای خودم خریدم   اونم ارزون چکار میشه کرد دی ...

مبارکه عزیزم، خوشگله، چند خریدیش؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
مرسی عزیزم  بعد از مدت ها رفتم یک چیزی برای خودم خریدم   اونم ارزون چکار میشه کرد دی ...

آره واقعا اینقد همه چی گرون شده آدم از خیلی چیزا باید بگذره

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آره واقعا اینقد همه چی گرون شده آدم از خیلی چیزا باید بگذره

دیگه چکار میشه کرد تازه داریم من و شوهرم پول پس انداز مبکنیم برای نی نی کو‌چو لومون هر وقت به دنیا امد پول داشته باشیم

۲۵تومن قیمت بالاتر هم داشت ولی حقیقتا چون قیمت ها بال بود وزیاد به دلم نشست از این مدل هم همین یک نم ...

ای جان، مهم دل آدمه که خوش باشه، اینکه لوازممون حتما گرون قیمت باشه واقعا مهم نیست، مبارکت باشه به سلامتی استفاده کنی عزیزم

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
ای جان، مهم دل آدمه که خوش باشه، اینکه لوازممون حتما گرون قیمت باشه واقعا مهم نیست، مبارکت باشه به س ...

میسی عزیزم   اره خودمم خیلی خوشحال شدم ان شالله وضعمون بهتر شد چیزای بهتر ی هم میخرم فعلا داریم برای بچه پس انداز میکنیم اولویت با اونه الان

دیگه چکار میشه کرد تازه داریم من و شوهرم پول پس انداز مبکنیم برای نی نی کو‌چو لومون هر وقت به دنیا ا ...

ای جانم ایشالا همیشه سالم باشه😍

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌