عی وای منم جدیدا حس میکنم کنار شقیقه هام داره خلوت میشه دخترخالم یه کلینیک رفته بود برای مشاوره مو کلا ماموهامون خیلی بی جونه الان نمیدونم چیکار کرده به ماکه نمیگه ولی هم موهاش پرشده قشنگ خالی های موهاش رفته همم موهاش ضخیم شده از ترس اینکه ماانجام ندیم چیزی نمیگه فقط من میدونم کلینیکی که انجام داده اسمش رنسانسه سمت سعادت آباده من چون نتیجه کارشونودیدم خیالم راحته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره عزیزم من خالم روش مصنوعی انجام داده توی کلینیک رنسانس خیلییی طبیعی هستش ینی یه نفر از دور یاحتی نزدیک ببینه متوجه نمیشه ماکه اول فکرکردیم واقعا کاشت کرده بد باهاش حموم میره رنگ میکنه خیلی طبیعیه واقعا
ببین مال خالم کل سرش بود چون آلوپسی بودن کم کم کل موهاش ریخت برای همین مجبور شد کل سرشو انجام بده فک کنم شد۱۵تومن الان نمیدونم چقدره ولی ی زنگ بزن بپرس بعد من خیلی کارشون دوست داشتم آنقدر موهاش نرمه و لطیف مثل موی بچه میمونه چون من باهاش مشاوره دو سه جا رفتم تنها نباشه اصلا چیزایی که میدیدیم وحشتناک بودن زمخت خشن ولی اینا موی طبیعی بود خیلیم سبک بود چون خالمم خیلی گرمایی اصلا اذیتشم نکرد خداروشکر