2777
2789

ببین من خودم انجام ندادم اما یکی از آشناهامون اتفاقا اونم خانم بود رفته کلینیک فیروزه براش کاشت مو انجام دادن خیلی خوب شده

حالا مصنوعی منظورت چیه نمیدونم اما این اصلا مشخص نیست که کاشت انجام داده 

عی وای منم جدیدا حس میکنم کنار شقیقه هام داره خلوت میشه دخترخالم یه کلینیک رفته بود برای مشاوره مو کلا ماموهامون خیلی بی جونه الان نمیدونم چیکار کرده به ماکه نمیگه ولی هم موهاش پرشده قشنگ خالی های موهاش رفته همم موهاش ضخیم شده از ترس اینکه ماانجام ندیم چیزی نمیگه فقط من میدونم کلینیکی که انجام داده اسمش رنسانسه سمت سعادت آباده من چون نتیجه کارشونودیدم خیالم راحته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من خالم روش مصنوعی انجام داده توی کلینیک رنسانس خیلییی طبیعی هستش ینی یه نفر از دور یاحتی نزدیک ببینه متوجه نمیشه ماکه اول فکرکردیم واقعا کاشت کرده بد باهاش حموم میره رنگ میکنه خیلی طبیعیه واقعا

هزینش چند شده  کل سرش هست یا یه تیکه؟

ببین مال خالم کل سرش بود چون آلوپسی بودن کم کم کل موهاش ریخت برای همین مجبور شد کل سرشو انجام بده فک کنم شد۱۵تومن الان نمی‌دونم چقدره ولی ی زنگ بزن بپرس بعد من خیلی کارشون دوست داشتم آنقدر موهاش نرمه و لطیف مثل موی بچه میمونه چون من باهاش مشاوره دو سه جا رفتم تنها نباشه اصلا چیزایی که میدیدیم وحشتناک بودن زمخت خشن ولی اینا موی طبیعی بود خیلیم سبک بود چون خالمم خیلی گرمایی اصلا اذیتشم نکرد خداروشکر