2777
2789

بعلههههههه

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😅❤️

خوشحاای؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

مبااارکههه ♥️😃

ب سلامتی ایشالله .. ♥️

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱
آره 😁

ای جان.حالتو درک میکنم..دعاکن نینیه من قلبش تظکیل شه

ایشالا حتما تشکیل میشه ❤️❤️❤️ هفته چندی؟

۶ عزیزم

سلام اول بهتون تبریک میگم بابت مثبت شدن بی بی چک  و بعد یه سوال دارم ازتون چرا بورس منفی شد ای ...

سلام و تشکر.

به نظر من چون بزرگان از مجامع اومدن و معمولا روزای اول مثبت می مونند و بعد منفی میشن و تاثیرشون رو مستقیم در شاخص میذارن. اکثر سهمای کوچیک منفی بودن این مدت.

پارسال هم بعد از مجمع بزرگان بورس ریخت.

مثبت بودن بازار این مدت قسمتیش هم دستوری و برای آرام کردن جو هست. حالا یا به خاطر پایان دوره ریاست جمهوری یا شروع دوره جدید.

در هر حال معمولا قبل از تعطیلات بورس منفیه چون خیلی ها میترسن خبر خاصی بیاد. هفته هایی که روزهای کاریش کمه (مثل این هفته) معمولا همه مردد هستند و خریدار قوی نیست. من فعلا نقد هستم و منتظرم ببینم سهمم هفته دیگه چطور میشه.