2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد یک لحظه شک نمیکردم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بله

اهل تحمیل نظرش نیست، در هیچ بابی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

نه اول بخاطراینکه توهیچ کاری ازم مشورت نمیخواد توعمل انجام شده قرارم میده دوم اینکه اسم خانوادشونمیتونم بیارم حتی بدترین بدی رودرحقش کرده باشن سوم هرکارخیری واسه خانوادم انجام بده میکوبه سرم چهارم شکاک و بد دله پنجم بیشترازاینکه به فکر من و بچه هاش باشه بیشترمیخواد خانوادشوراضی نگه داره چه مادی چه معنوی ششم احساساتیه و دست دلبازه واسه همه حتی غریبه هفتمم اگه بچه هام نبودن میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم اینانکات منفیش بودمثبتشم اینه هرچی بگم واسم میخره حتی طلا ولی دلموبامنفیاش زده سردشدم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲