2777
2789

قبل حاملگی و اینا شنا میرفتم همیشه  که دیگه نشد برم بعدشم کرونا اومد..یه مدت رفتم خیاطی ولش کردم شوهرم برام بهترین چرخو خرید و گفت اگه یاد گرفتی خاستی هر کاری کنی که شاغل بشی حمایتت میکنم منظورش گرفتن مغازه و اینکارا بود ولی من اصلا انگیزه ندارم یه مدت رفتم بدنیازی کرونا شدید شد شهرمون همش میبستن دیگه نرفتم خیلی دوس دارم خیاطیمو یجوری تو خونه ادامه بدم چون شهر غریبمو بچمم نزدیک سه سالشه حضوری رفتن یکم سخته،...بیاین یکم نصیحتم کنین شدم یه زنی که همش منتظر شوهرشه بی اراده شوهرم مرد خوبیه کاریه اونم دنبال مشکلات اقتصادیو این چیزاس تو کارش

دخترم دنیای من♥️

کاش شوهر من اینطور حامی من بود 😭😔

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=200259951]دستتو بزن به زانوهات اراده کن بلند شو.. خداروشکر شوهرتم حمایتت میکنه پس تنبلی رو کنار بزار[/QUOTEاصلا انگار سمت چرخ خیاطی رفتن یه چیز غیر ممکن شده برام

دخترم دنیای من♥️
اینستا داری؟ 

پیج آدمای موفقو دنبال کن، من خودم پیج محمد هلاکوئی رو دنبال میکنم، یه پسر موفق که به همه چی رسیده، پیج کاریش به دردت نمیخوره پیج روزمرگیش

حرفایی میزنه که از همه نظر امیدوار میشی و به اهداف نزدیکتر میشی

اگه خواستی عکسه پیجشو برات میفرستم

سعی کن باور داشته باشی که به آرزوهات میرسی، این یه پسر فوق العاده معمولی بوده که الان همه چی داره و خیلیییییییییییییی آدم موفقی،. استوریاشو دنبال کن،. حرفای انگیزشی زیاد میزاره، و به حرفاش عمل کن