2777
2789
دوتا دارم اگ شد چن سال دگم سومیو میخام😐💕 من بچه زیاد دوس دارم فقط حوصله بیماریشونو ندارم😥👀

من حوصله ی از پوشک گرفتنشون رو ندارم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سومی توی راهه...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

من دو تا دختر سه ساله و دو ساله دارم با یک پسر یک ساله.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من دو تا دختر سه ساله و دو ساله دارم با یک پسر یک ساله.

عزیزم ماشالا.همه شیر به شیرن .خود من دو تا بچه دارم با اختلاف سنی یه سال و نیم.شیر به شیر سخته اما یه دفعه بزرگ میشن.احساسم میگه شما بازم نی نی میاری

شیره به شیره اوردی  جاری منم تو پنج سال سه تا بچه اورد  همزمان به یه تا بچه هم ...

بله عزیزم.

خیلی سخته.

واقعا اذیت شدم.

همش دوست دارم بخوابم.

خخخخخخخخ.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم ماشالا.همه شیر به شیرن .خود من دو تا بچه دارم با اختلاف سنی یه سال و نیم.شیر به شیر سخته اما ی ...

فدات عزیزم.

واای نه احساستون اشتباه میگه.

خخخخخخخ.

خیلی سخته.

دیگه توانشو ندارم.

انشاءالله قسمت همه ی منتظرها بشه.

خدا حفظ کنه گلم.جلوگیری طبیعی بوده؟

قرص میخوردم 

😂 چند شب پیشم کان.. پاره شد قرص اورژانسی خوردم تا پریود شدم فقط غر زدم 😂 

شانس ندارم با این وسایل پیشگیری

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
سه تا دارم  سومی با جلوگیری بود  شکر راضیم حاضر نیستم ثانیه ای ب قبل سومی برگردم

دقیقا این دومی و سومی..... یه جوری خدا مهرشو تو دلت میندازه... که میگی من قبل از اینا چجوری زندگی میکردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔