2777
2789
فدات عزیزم. واای نه احساستون اشتباه میگه. خخخخخخخ. خیلی سخته. دیگه توانشو ندارم. انشاءالله قسمت ...

خوبیش این باهم بزرگ میشن 

من الان کوچیکم ۴ سالش بعدی ۶ بزرگ ۹ 

خداروشکر راحت شدم دیگه اروم هستن شیطنت دارن ولی اون سختی و دردسر کوچیکشون ندارن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این دومی و سومی..... یه جوری خدا مهرشو تو دلت میندازه... که میگی من قبل از اینا چجوری زندگی می ...

دقیقا عاشقشم 

وقتی فهمیدم باردارم شوکه شدم شوهرم هی تکونم میداد من اصلا جا خورده بودم باورم نمیشد باردار باشم اونم با قرص چقدر زعفرون خورده بودم ک پریود بشم نمیدونستم باردارم بعدش چقدر استرس کشیدم ک یوقت سقط نشه 

من دو بچه ۴ و پنج و نیم ساله دارم هنوز وسط ماجرا و سختیم که

جدا من ن راحت شدم تقریبا 

پسرم ک ۹ سالش اروم 

دخترمم امسال میره اول ک دیگه تقریبا اروم 

فقط ۴ ساله ام ک اونم با کارتون و خوراکی و بازی سرگرم میشه شیطنت اونچنان نداره بچه بزرگا سرگرمش میکنن

خوبیش این باهم بزرگ میشن  من الان کوچیکم ۴ سالش بعدی ۶ بزرگ ۹  خداروشکر راحت شدم دیگه ار ...

بله عزیزم.

خدا حفظشون کنه.

انشاءالله خیرشونو ببینی بانو جان.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چه آرامشی تو امضات هست خوش به حالت

فدات بشم بانو جان.

انشاءالله حاجت روا بشی عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.