2777
2789
عنوان

نی نی سایت بنیان گذار انرژی منفی 😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
تو تاپیکای انرژی منفی نرو

بهترین راه همینه

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
چی بگم والا

هرکی ی جوری داره. اذیت میشه

متاسفانه من کاربرایی دیدم پرانرژی وخوشبخت بقیه میریزن سرش تایید نمیکنم این واکنشها رو

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا از خوبیم میگیم میان میگن پز زیر پوستی یا مثلا میگن خب😐ذوقتو کور میکنن😂

اینم هست  دقیقا

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
دروغگوها هم شاملن؟

چرا باید آدم دروغ بگه نه واقعا مامردم ایران چون بدبختامون زیاده افسرده ایم واقعا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
مامردم ایران اکثرا افسرده ازم چون مشکلاپمون زیاده

بر باعث بانیش لعنت

چرا باید آدم دروغ بگه نه واقعا مامردم ایران چون بدبختامون زیاده افسرده ایم واقعا

پس هنوز اینجا رو نشناختی یه عده زیادشم میبینن جو اینجوره خالی بندی میکنن دروغ میگن میدونم که میگم وگرنه بله مشکلات زیاده 

همین تاپیک های خیانت درصد زیادش الکیه واقعی نیست باور کن اینو 

دروغگوها هم شاملن؟

دروغ و دروغگو که مجازی حقیقی نداره بعضیا کلا مریضن انگار

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
بنظرم حال خوبم میشه تقسیم کرد درسته مجازیه اما پشتش ادمها حقیقی هستند و تحت تاثیر قرار میگیرن

اره واقعا.خیلی اترژی منفی داره.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
اینجا اون مریض هاش دور از جون خوب هاش زیاده 

ملت خوشی ندارن عقده ای شدن باور کن

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

اتفاقا سایت خیلی خوبیه خصوصا چون تجربه مادرا با دکترای مختلف همیشه توش هست خود من برا مشکل کلاب فوت حساسیت ب پروتئین اتیسم دیسلکسی کلی اطلاعات ازینجا گرفتم 

ی تاپیک بود درمورد اختلالات رفتاری بچه ها عالی بود

بستگی داره خودت تو چ تاپیکایی بری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اینجا از خوشی بگی ترورت میکن باید نالان باشی و ندار و بیچاره و داغون 😅بهت پیشنهاد میکنم برو از سایت ...

همه مشکلات دارن  اما حال خوبم دارن دیگه