2777
2789
عنوان

همسرم رفت سربازی آموزشی😭😭😭دارم دق میکنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 41 پست
وقتی عاشق باشی این چیزا برات مهم نیست⁦❤️⁩

افرین 👍

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

یادمه ما هم نامزد بودیم همسرم رفت سربازی اموزشیش افتاد کرمان ...تو تهران 12 سال سابقه کاری عالی داشت... داشتیم دق میکردیم... میگفت اگه بعد اموزشی بیوفتم یکی از این شهرهای داغون چی میشه زندگیمون به باد میره تکلیف کارم چی میشه....؟

ساعت ها زنگ میزدم تا بتونم 2 3 دقیقه باهاش حرف بزنم تصمیم گرفتیم یه مرخصی براش جور کنیم و بیادو خیلی فوری عقد کنیم... عقد که کردیم خیالمون راحت شد .... اموزشی با همه ی سختیش گذشت ولی تهران افتاد چند ماه بعد هم رفتیم سر خونه زندگیمون... خیلی سخت بود خیلی شرایطمون مثله خیلی از عروس دامادا نبود....ساعت 8 9 شب خواب بودیم چون خیلی وقتا 4 صبح یا 5 صبح باید میرفت پادگان.... برای تمامه تعطیلات اخر هفته ها غصه داشتیم چون خیلی نگهبان نگه میداشتن... واقعا سختمون بود... ولی واقعا همه جوره همو ساپورت کردیم.... باورم نمیشد زندگی بدون سربازی چه شکلیه.... الان 5 سال میگذره از اون روزا ... مثله یه خوابه .... فکر نمیکردم هیچ وقت تموم بشه ولی گذشت... سخت گذشت ...ولی گذشت غصه نخور باید صبور بود.... اینم یه مرحله ی سخت از زندگیه که باید پشت سر گذاشت....ما هم گذروندیم....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرکش چیه؟ همسر من قبل عید رفت.فقط یکماه رفت و بقیه ش بخشیده شد چون متاهل بود و مدرک داشت

لیسانس عزیزدلم

ماعقد نکردیم فعلا صیغه ایم🥺ولی بزودی عقد میکنیم

کاربری قدیمی که بی دلیل تعلیق شد🌚
چه ربطی داره؟تاالان درحال تحصیل بوده ماعاشق هم بودیم باعشق شدید به هم رسیدیم

خوبه پس صبور باش دو سال دوری عشقتو تحمل کن.....اگه سربازیشو تموم می‌کرد بعد ازدواج میکردی بهتر نبود..... الان همش دوری نگرانی تنهایی... بنظرم دوران عقد وقت خوش گذورنی هایی دوتایی نه سربازی... 

وای اون که یه اسکولی بود میگفت عموم ک عموی منم میشه هم سربازی بوده همراهش با هم بودن گفت عمو رفت حما ...

واااااییی   🤣🤣🤣🤣🤣🤣  کم داشته اون 

چقدر سربازی خوبه کلی خاطر بعدش میمونه

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
یادمه ما هم نامزد بودیم همسرم رفت سربازی اموزشیش افتاد کرمان ...تو تهران 12 سال سابقه کاری عالی داشت ...

چقد قشنگ😍😍😍میشه بگی به کجا زنگ میزدی شماره ای چیزی از پادگان داشتی؟من ندارم فقط میدونم کرمانشاهه..گیلان غرب🥺

خوبه پس صبور باش دو سال دوری عشقتو تحمل کن.....اگه سربازیشو تموم می‌کرد بعد ازدواج میکردی بهتر نبود. ...

هنوز عقد نکردیم

ما قبلش دوست بودیم به اندازه کافی خوش گذرونی کردیم

الان دردم خوش گذرونی نیست دردم دلتنگیه😭😭😭😭

واااااییی   🤣🤣🤣🤣🤣🤣  کم داشته اون  چقدر سربازی خوبه کلی خاطر بعدش میمونه

گفت شب وقت من بود باید نگهبانی میدادم گفت شب ک امدم دوستام نزاشتن بخوابم گفت فردا صبح همشون خواب رفتم تو کفشاشون اب و خاک و سنگ ریختم با داد گفتم پاشید ک فرمانده امد داره صداتون میزنه گفت وقتی کفشاشون پوشیدن دیدن که....🤐😫🤣🤣🤣🤣 گفت تلافی کردم

گفت شب وقت من بود باید نگهبانی میدادم گفت شب ک امدم دوستام نزاشتن بخوابم گفت فردا صبح همشون خواب رفت ...

عموی منم سرباز که بود شیطنت میکرد ولی نه اینطوری  میگفت تو حمام شامپو میریخت رو سر رفیقش  و از این جور کارا 🤣

چقد قشنگ😍😍😍میشه بگی به کجا زنگ میزدی شماره ای چیزی از پادگان داشتی؟من ندارم فقط میدونم کرمانشاهه. ...

من یه شماره خودش بهم داده بود ... که همیشه اشغال بود...مثلا اگه کسی کاره فوری داشت به اونجا زنگ میزد....ولی من هر روز روزی 2 بار زنگ میزدم...ولی زنگ زدنش سخت بود خیلی سخت تتمام مدت اشغال بود مثلا یک ساعت بی وقفه باید میگرفتم تا وصل میشد.

عموی منم سرباز که بود شیطنت میکرد ولی نه اینطوری  میگفت تو حمام شامپو میریخت رو سر رفیقش  ...

این دیگه رو دست شیطنت زده بود وای هر روز یه خاطره واسه من تعریف میکرد چند بار گوشی رو ازش گرفتن اما خب گفته بوده خودکشی میکنم از دوری عشقم😂😂😂 بهش میدادن ولی گفت فرمانده هر بار میخواست بکشتم البته حیف شد پسر عموم بود دیگه بهم نرسیدیم