2777
2789
عنوان

خارش واژن در بارداری

533 بازدید | 3 پست

سلام. من هفته 31 بارداریم هستم از هفته 20 بارداری دچار خارش واژن شدم رفتم دکتر پامادو کرم داد خوب نشدم ودکتر دیگه ای بهم قرص مترونیدازول دادم خوردم خوب شدم اما فقط چند هفته خوب بود دوباره اومده سراغم قرصه هم دیگه جواب نمیده خارش شدید دارم اعصابم داغون شده کسی این مشکل داشته چیکار کرده خوب شدین 

اگه با میترونیدازول خوب شدی احتمالا عفونت باکتریایی داشتی به همسرت بگو بهداشتو رعایت کنه بهش این قرصو بده هرهشت ساعت بخوره تا سه روز خودتم اگه دکتر گفته باید درمانتو کامل میکردی

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر پسر اول اینجور بودم با دارو حل شد ولی اسمش یادم نیست چون بارداری فقط دکتر باید دارو برات تجویز کنه .واینکه نگران نباش این هم یه مدل ویاره .

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .