2777
2789

برای خودم این

موقع خسته شدن به دوچیز فکر کن اونایی که منتظر شکستت هستن تا بهت بخندن و اونایی که منتظر پیروزیت هستن تا با تو بخندن

این کاربری دست دو نفر هست

هرجا خسته شدی استراحت کن ولی جا نزن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست.....🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

وقتی کاری برای کسی انجام می دی همون لحظه فراموشش کن 

در عصبانیت تصمیم نگیر

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یا راهی خواهم ساخت یا راهی خواهم یافت

پیروزی آن نیست ک هرگز زمین نخوری - پیروزی آن است ک بعد از هر زمین خوردن بلند شوی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خدا پیشمه و دوسم داره هرچقدرم بد باشم بازم هوامو داره و نمیذاره ناراحت شم🤍

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
وقتی کاری برای کسی انجام می دی همون لحظه فراموشش کن  در عصبانیت تصمیم نگیر

خیلی قشنگ بود مخصوصا اولی برای کسایی خوبه که منت کارایی که کردن رو میزارن

یا راهی خواهم ساخت یا راهی خواهم یافت پیروزی آن نیست ک هرگز زمین نخوری - پیروزی آن است ک بعد ...

اینم خیلی قشنگه جمله دومی هم مفهوم این جمله ست پیروزی یعنی شکست های پی در پی