2777
2789
عنوان

میخوام رحممو در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 62 پست
عزیزم اسم دکتر خواهر شوهرتو میدونی؟

عزیزم ما تهران نیستیم کرمان هستیم... 

فک میکنم خانوم دکتر عالی یا خانوم دکتر افتخاری بودن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عزیزم ما تهران نیستیم کرمان هستیم...  فک میکنم خانوم دکتر عالی یا خانوم دکتر افتخاری بودن

ممنونم گلم.💖

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آشناهای خودمونم خیلیا انجام دادن بعضیا حالشون خوب بود بعد عمل بعضیا نه.دارم میپرسم بلکه یه دکتر خ ...

خییییلس تحقیق کن خیلی... من دکتر مامانم خیلی خوب بود ولی عمل خیلی سنگین بود 6 ساعت تو اتاق عمل بود.. دکتر گفت تمام تخمدان ها درگیر شده بودن.. چسبندگی شدید جدارشکم و مثانه و رحمم داشته... 

ممنونم گلم.💖

یه پمپ درد حتما بگیر موفع عمل ... خیلی درمورد عمل لیزری تخقیق کن تهران فک میکنم خیلی زیاد باشه

ممنونم گلم که انقدر مهربونی خدا به شمام سلامتی وطول عمر بده💖💖💖

سلام عزیزم من 29سالمه این ماه خونریزی طولانی شدید داشتم برای اولین بار ینی بده؟

ببخشید شما بچه دارید؟

خییییلس تحقیق کن خیلی... من دکتر مامانم خیلی خوب بود ولی عمل خیلی سنگین بود 6 ساعت تو اتاق عمل بود.. ...

خدا سلامتی بده به مادرتون.الان بهترن؟

سلام عزیزم من 29سالمه این ماه خونریزی طولانی شدید داشتم برای اولین بار ینی بده؟ ببخشید شما بچه د ...

نه عزیزم من تقریبا سه ساله در گیرم.شما حتما پیگیری کن

عزیزم من مامانم انجام داد خیلی عمل بدی هست

ببین استارتر عملش انتخابی نیست مجبوره پس اجازه بده بهش آرامش بدیم قبل عمل

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ۴۰ سالمه.میشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنین؟؟میخوام نظر دکترای بیشتری رو بدونم.

کدوم شهری؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ