2777
2789

مدل هاش فرق داره 

شوهرم با تب شروع شد و بعد چند روز استفراغ داشت و میترسید چیزی بخوره

من سرفه داشتم ولی استفراغ و حالت تهوع نداشتم اون موقعه ک گرفتم با اینکه حامله هم بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل هاش فرق داره  شوهرم با تب شروع شد و بعد چند روز استفراغ داشت و میترسید چیزی بخوره من سرفه ...

خب چیکار کرد شوهرت؟ببخشید من انقدر بالا آوردم زد آبه میارم قرص نخوردن؟

خودشناسی DNA plus
خب چیکار کرد شوهرت؟ببخشید من انقدر بالا آوردم زد آبه میارم قرص نخوردن؟

قرص اونو نمیدونم 

ولی واسه معده و حالت تهوع من فاموتیدین و قرص ب۶  و  قرص های دیگه خوبه.... 

برو دکتر تا بهت بگه‌ چکار کنی😑

قرص اونو نمیدونم  ولی واسه معده و حالت تهوع من فاموتیدین و قرص ب۶  و  قرص های دیگه خ ...

فاموتیدین دارم میخورم دکتر رفتم امروز اینجوری شدم حالم بده گفتم آروم شم تا فردا برم دکتر

خودشناسی DNA plus
سرم زدم امروز اینجوری شدم 

دکتر قرص نداد بهت من مامان و پدر بزرگم کرونا گرفتم باوجود اینک مامانم ار پدربزرگم گرفت اما اصلا علائمشون شبیه هم نیست انقدر که عجیبه این بیماری 

مامانم دکتر که رفت پرسید میشه این داروهارو ب پدرم هم بدم اما دکتر گفت نه با توجه به نوع عوارض کمی فرق میکنه دارو ها برای همین داروهایی که بقیه پیشنهاد میکنن بجز تقویتی ها رو نخوری بهتره

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
فاموتیدین دارم میخورم دکتر رفتم امروز اینجوری شدم حالم بده گفتم آروم شم تا فردا برم دکتر

چیزهای ابکی مثل خورش این ها الان نخور

من چند بار کرونا ک گرفتم  چنجه خوردم کباب چنجه.... خبلی عالی بود خیلی بهتر شدم....قرص های مولتی هم خوردم با ابمیوه این ها...

ولی چون تو استفراغ داری حس میکنم چنجه برات عالی باشه موزم برا‌ معده خوبه ولی نمیدونم تو کرونایی خوبه یا ن

اب نمک هم قرقره کن البته نمکش کم باشه

دکتر قرص نداد بهت من مامان و پدر بزرگم کرونا گرفتم باوجود اینک مامانم ار پدربزرگم گرفت اما اصلا علائ ...

اره واقعا عجیبه من و مامانم گرفتیم مدلمون فرق داره

خودشناسی DNA plus
چیزهای ابکی مثل خورش این ها الان نخور من چند بار کرونا ک گرفتم  چنجه خوردم کباب چنجه.... خبلی ...

فقط سوپ خوردم اونم معده ام پس زد حتی قرصامم نمیتونم بخورم 

خودشناسی DNA plus

حتی اگر بالا میاری هم به زور آبمیوه و غذا بخور

نذار از غذا بیفتی که به شدت خطرناک 

من دو روز تو خونه از غذا خوردن افتادم چون هر چی میخوردم بالا میآوردم روز بعد بستری شدم