2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه خاطرات تلخم زنده شد هروقت یادم میاد تنگی نفس میگیرم من ۳ بار مچ شوهرم گرفتم هر ۳ بارشم با ...

من اصلا مهریه ندارم چون تو ایرا ازدواج نکردم😭جو منو گرفت و مثل اروپایی ها ازدواج کردم اینم خیالش راحته، فحش میده البته منم خیلی جواب میدم بهش، از موقعی هم که حامله شدم به نظرم خیلی رشت میاد ، با خودم میگم شاید عمدا این کارا رو‌میکنه ثابت کنه طرفدارزیاد داره

سر کارم رو چیکارکنم؟ کارمندم از طرفی جایی برای رفتن ندارم، خانوادم اصلا حامی نیستن

بخاطر اینکه شوهرت به دختر خالت اینو گفته ناراحتی یا کلا شوهرت به درد نمیخوره؟

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
بخاطر اینکه شوهرت به دختر خالت اینو گفته ناراحتی یا کلا شوهرت به درد نمیخوره؟

بیشتر به خاطر اینکه به دخترخالش گفته چون من خیلی از دخترخاله هاش بدم میاد اونم میدونه، تا حالا فکر نمیکردم شوهره به درد نخوره

خیلی میترسم میخوام برم به باباش بگم ، ظاهرا مذهبیه شاید یه فکری به حالمون کرد، از طرفی چند سال پیشم ...

بابا کیلو چنده اون پسر همین پدره

تو چرا میترسی میشه بپرسم شغل شوهرت چیه اگه اداریه که بهتر تهدیدش کن بگو احضاریه میفرستم اداره یا میام اونجا جلو همه همکارات میگم چقد کثیفی اگه نه همون که گفتم وا نده چون بارداری فشار عصبی برات خوب نیست یه روز که نبود بزن برو از خونه بیرون برو خونه بابات بعد اگه زنگید یا اومد اونجا جلو خانوادت بهش بگو چرا اومدی بگو تا وقتی تکلیفم روشن نشه با تو جایی نمیام 

هرچیم گفت باور نکن که اشتباه میکنی تو حساس شدی بخاطر حاملگی و اینا من و این مث خواهریم با هم بزرگ شدیم اینا رو بنداز زباله

فقط به فکر خودت و اینده بچه باش 

بیشتر به خاطر اینکه به دخترخالش گفته چون من خیلی از دخترخاله هاش بدم میاد اونم میدونه، تا حالا فکر ن ...

رابطتتو با شوهرت قوی کن، میدونی مشکل از ریشه هست شما شاخ و برگ رو قطع میکنی

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

شوهر من تولد خواهرشو تبریک نمیگه😂خدایی چراانقدر رو میدید بهشون که ازاین غلطا کنن من بودم زنده زنده چالش میکردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖