2777
2789
عنوان

علایم بارداری

259 بازدید | 33 پست

سلام دوستان. شبتون بخیر. بنظرتون من با علایم تکرر ادرار، ظاهر شدن لک قهوه ای تو گردن، ۵ ۶ تا جوش تو صورت، احساس خلط تو گلو و سه روز تاخیر در پریود باردارم؟ چن روز پیش (زمان موعد پریودم یکم کمردرد با ی عالمه ترشح آبکی داشتم). بی بی چک نزدم و نگرفتم چون ۹ ماهه تو اقدامم و خسته شدم از توهم زدن‌. کلا هم یکم بی نظمی پریود دارم. ماه قبل دوفاستون و متفورمین خوردم. مرسی اگر تجربه هاتونو بگین❤️❤️🌹🌹

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمایی ک گفتی فک نکنم ربطی ب بارداری داشته باشه

اما در کل همه علایم ندارن شایدم بارداری چون عقب انداختی 

زودتر یه بی بی بزار بهرحال باید بذاری دیگه

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
من تو اطرافیان دیدم وقتی حامله میشن اولین نشونه دردناک شدن و بزرگ‌شدن سینه هست

آره خودمم خوندم، سر همین خیلی ناامیدم. چون نوک سینه هام حساس نشده، فقط کناره ها یکم درد می‌کنه لمس ک میکنم

علائمایی ک گفتی فک نکنم ربطی ب بارداری داشته باشه اما در کل همه علایم ندارن شایدم بارداری چون عقب ا ...

ممنونم عزیزم، انشالله فردا. هر چند انقد از بی بی کاذب و منفی بدم میاد ک دلم نمی‌خواد تا علامت تابلویی ندیدم بی بی چک بذارم

ممنونم عزیزم، انشالله فردا. هر چند انقد از بی بی کاذب و منفی بدم میاد ک دلم نمی‌خواد تا علامت تابلوی ...

خوده منم همینم هرماه ۳۰ تا بی بی هدر میدم اما باواقعیت باید کنار اومد عزیزم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
خوده منم همینم هرماه ۳۰ تا بی بی هدر میدم اما باواقعیت باید کنار اومد عزیزم

ای بابا نکن اینطوری دختر😂😂😂 دقیقا می‌دونم چی میگی اعتیادآوره بی بی چک. چند ماه اقدامین؟

ای بابا نکن اینطوری دختر😂😂😂 دقیقا می‌دونم چی میگی اعتیادآوره بی بی چک. چند ماه اقدامین؟

دوماهه

این ماه تخمدان چپم با پهلوم خیلی درد میکنه 

نمیدونم عفونته؟ باردارم؟ کیسته؟😂۳ روزم مونده ب موعدم

آره خودمم خوندم، سر همین خیلی ناامیدم. چون نوک سینه هام حساس نشده، فقط کناره ها یکم درد می‌کنه لمس ک ...

چندروز دیگه صبر کن اگر نشدی و علائم هات بیشتر شدن بی بی چک‌ بزن.من‌خودم اصلا تا حالا اقدام نکردم ولی توهم حاملگی با کلیه علائم زیاد اومده سراغم.در کل وقتی هورمون ها هم بهم میریزه کلی علائم داری شبیه حاملگی🙃

پسرم ایشالله صحیح و سالم بیای بغلم😘الهم صل علی محمدو آل محمد😍