2777
2789
عنوان

علایم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 33 پست
این ماه تخمدان چپم با پهلوم خیلی درد میکنه  نمیدونم عفونته؟ باردارم؟ کیسته؟😂۳ روزم مونده ب مو ...

ایشالاا نی نیه😋😋 کی موعدته؟

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁چقققد عجووول! انشاالله ک باردار باشین این ماه

اخه تنبلی تخمدان دارم و هزار تا کوفت و ذهرمار که امسال متوجه شدم میترسم سخت باردار شم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
ایشالاا نی نیه😋😋 کی موعدته؟

۴ ام باید بشم اما هرماه ۷-۱۰ روز عقب میندازم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
چندروز دیگه صبر کن اگر نشدی و علائم هات بیشتر شدن بی بی چک‌ بزن.من‌خودم اصلا تا حالا اقدام نکردم ولی ...

🤣🤣🤣👍👍👍عزیزممم! منم مخصوصا تا چند ماه پیش زیاد توهم علایم میزدم، ولی این بار علایم عجیب و بی ربطی دارم😁😁 ولی خودم میدونم هیچی نیس

اخه تنبلی تخمدان دارم و هزار تا کوفت و ذهرمار که امسال متوجه شدم میترسم سخت باردار شم

چقد شرایطت شبیه منه پس! انشاالله ک اذیت نمیشی، نترس

چقد شرایطت شبیه منه پس! انشاالله ک اذیت نمیشی، نترس

شما چندوقته اقدامی؟

خب پس زوده هنوز

البته دو ماه پیش لاپراسکوپی گردم تخمدان چپو شاید درد اونه

توهم بازداری زدم

البته دو ماه پیش لاپراسکوپی گردم تخمدان چپو شاید درد اونه توهم بازداری زدم

چراا؟؟ انشالله ک واقعا بارداری. دکتر رفتم گفت احتمالا تنبلی تخمدان داری، ی ماه دوفاستون و متفورمین داد با اسیدفولیک، بعدش رفتم ولایت خونه بابام این ماه دیگه قرص نرسیدم بگیرم، نخوردم