2777
2789
عنوان

خودم...

160 بازدید | 18 پست

چه سکوت هایی که با بغض شکسته شد... 

چه تنهایی هایی که تو شلوغی حس شد.. 

فقط دلم از تموم دنیا گرفته... همین! 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی دل اکثریت که منو شما هم بین اونها هستیم شاد بشه خانم دختر آمین

الهی بشه ولی بخدا فعلا شدنی نیس ک نیس.  😥😥😥    الهی ک‌تو. همه اونا ک‌دل نفهمامون گرفتس خوب  شه مث اول  شه اقاااا پسر  🥺🥺🥺

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
وای منم دبیرستان بودم فازم مث تو بود😂💔 چ دوران مزخرفیه بلوغ

فکنم الان ازدواج کردید و خوشبختید؟ لطفا به درد کسی نخندید.. هر کس تو دنیا مشکلی داره.. درد تو درد من نیست سهم تو سهم من نیست.. بغض تو خنده ی من نیست تمومش کنید مسخره کردنو... 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
حرف دلمو زدین

حرف دله خیلیا تو چشای ما خلاصه شد.. 

فکنم الان ازدواج کردید و خوشبختید؟ لطفا به درد کسی نخندید.. هر کس تو دنیا مشکلی داره.. درد تو درد من ...

اره بخدا همه یه دردی دارم ک زجر اور براش و‌تحمل کردنش خیلی سخت🥺🥺🥺

ناامید شیطونه شما امیدوار باشین دختر خانم 

خخخ اخه خودم شیطونمااا البته از نوع بلاش 😁😁😁😁

ولی فعلا این مدت سخته برام خیلی زور ب زود دلم میگیره  اقا میلاد 🥺🥺🥺

تا دیدمتون شاد و شوخ بودین همیشه هم شاد بمونید دختر خانم

بودم خودت ک میگی.   البته شوخیم میکنم الان ولی دلم اصلا شاد نیس نمیدونم بتونی درک کنی چی میگم یا نه اقا پسر😑😑😑