2777
2789

بچها همسرم اسپرماش ضعیفه شماها چیکار کردید چی مصرف کردید ک باردار شدید؟چیکارکنم زودتر نتیجه بگیرم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

شوهرم واریکوسل خفیف داشت ولی بدون دارو و یهویی باردار شدم شکرخدا،البته ی سال و نیم قبلشم شده بودم ولی سقط شد

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

منم دکتر گفت شوهرم مورفولوژیش ضعیفه   

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من واریکوسل درجه ۲ داشت قرار بود عمل کنه اما از یه مامای قدیمی کمک‌گرفتیم و یه معجون درست کرد داد شوهرم خورد بعد ۲ ماه من باردار شدم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شوهرم واریکوسل خفیف داشت ولی بدون دارو و یهویی باردار شدم شکرخدا،البته ی سال و نیم قبلشم شده بودم ول ...

واریکوسل یعنی تعداد کمه یا مورفولوژی 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

واریسکول چیه؟مریضیه؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
میشه لطفا آدرسشو بدین؟

شماره تماسشو دارم اما شهرستانه زنجان میتونی زنگ بزنی شاید برات بفرسته نمیدونما میخوای بدم؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شوهر من واریکوسل درجه ۲ داشت قرار بود عمل کنه اما از یه مامای قدیمی کمک‌گرفتیم و یه معجون درست کرد د ...

عزیزم کدوم شهرید واون خانم ماما تلفنی هم پذیرش داره یانه؟؟برا خودم نمیخام برا یکی از بستگان میخام که همسرشون این مشکل رو دارن وخیلی ناراحته

عزیزم کدوم شهرید واون خانم ماما تلفنی هم پذیرش داره یانه؟؟برا خودم نمیخام برا یکی از بستگان میخام که ...

بله فکر کنم قبول میکنه چون اون موقع که ما پیشش بودیم یه مشهدی زنگ زد و ازش تشکر کرد ما زنجانیم