2777
2789
عنوان

بازم غذانخوردن پسرم😭

191 بازدید | 14 پست

مامانای عزیز توروخدایه راه حلی برام بگیدتاپسرم غذابخوره😭خودمم افسرده شدم دیگه

نمیخوره میل به غذانداره 15ماهشه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن اصن نگران نباش...بخدا همش استرس الکیه پسر منم همینجوره با هزار کلک یه مشت غذا بهش میدم بیشتر روزا هم نمیخوره ..دکترم بردم گفت بسه همونی که میخوره ..اگه اینستا داری پیج دکتر ظریفی متخصص اطفال رو فالو کن خیلی مفیده پیجش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

پسرت چندکیلوئه؟

پسرمنم اینطوری بود وزنش پایین بود هییییچی نمیخورد فقط کته اونم شاید دوسه قاشق یعنی میمردم فقط ازدستش 

حالا ۴سالو۵ماهش

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اصن اصن نگران نباش...بخدا همش استرس الکیه پسر منم همینجوره با هزار کلک یه مشت غذا بهش میدم بیشتر روز ...

قربونت برم حتمافالوش میکنم اخه توبهداشت درمانی گفتن اگه تو15روز وزنش جلونیاد بایدبری پیش متخصص نگران شدم.

پسرت چندکیلوئه؟ پسرمنم اینطوری بود وزنش پایین بود هییییچی نمیخورد فقط کته اونم شاید دوسه قاشق یعنی ...

پسرم 11کیلوعه😭😭کته هم نمیخوره دیگه کلازده شده ازغذابیزاره

قربونت برم حتمافالوش میکنم اخه توبهداشت درمانی گفتن اگه تو15روز وزنش جلونیاد بایدبری پیش متخصص نگران ...

بهداشتیها خیلی بی دقت وزن میگیرن ترازوهاشونم داغونه ..خودت حواست باشه ..مثلا ببین در روز چقد میخوره...مثلا پسر من غذا نمیخوره بجز دو مدل غذا ..یا مثلا نون باگت دوس داره ..شیرم که عاشقشه. ..حالا اگه پسرت اصن میل به هیچی حتی شیرم نداره اون موقع حق داری کمی نگران بشی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
بهداشتیها خیلی بی دقت وزن میگیرن ترازوهاشونم داغونه ..خودت حواست باشه ..مثلا ببین در روز چقد میخوره. ...

قربونت برم ک ازنگرانی درم اوردی