مادرِ ، مادر شوهرم فوت کرده (کرونا داشته) پیش مادر شوهرم هم زندگی میکرده مراسم خاکسپاری همسرم رفت منو بچه ها نرفتیم الان هم ختم گرفتن شوهرم با بچه هام رفته و من نرفتم البته اونم ناراحت بود که تو کرونا چرا مادرش ختم گرفته به نظرتون اگه نرم ضایع است نمیگن چرا تنها عروسش نیومده اصلاً دوست ندارم برم چیکار کنم مراسم هم تو فضای باز هست ولی خب خونشون هم باید برم 😭اینهمه مراقب بودم نگیرم الان برم اونجا صددرصد گرفتیم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
دیگ شوهرت رفته باز برمیگرده خونه توام برو مواظب باش
یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم ، هرکی دور و برمون بود مثل دیوونهها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه میگفت لحظههایی که دیوونهبازی درمیاری هیچوقت فراموش نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
عزیزم دعوامون شد سر رفتن و نرفتن اون بچه هارو برد من نرفتم دوست ندارم برم چه ربطی به سواد داره آخه😡
من بودم میرفتم وقتی شوهر و بچه هات برن اگر خدایی نکرده بگیرن که شما هم میگیری اگر کسی نگیره ه ...
ممنونم گلم
الانم شوهرتو بچه هات اگه گرفتنی باشه میگیرن شمام روش پس بهتره بری
ماسک زدن اونا ولی آخه تو این شرایط مراسم واسه چیه من نمیفهمم