مادرِ ، مادر شوهرم فوت کرده (کرونا داشته) پیش مادر شوهرم هم زندگی میکرده مراسم خاکسپاری همسرم رفت منو بچه ها نرفتیم الان هم ختم گرفتن شوهرم با بچه هام رفته و من نرفتم البته اونم ناراحت بود که تو کرونا چرا مادرش ختم گرفته به نظرتون اگه نرم ضایع است نمیگن چرا تنها عروسش نیومده اصلاً دوست ندارم برم چیکار کنم مراسم هم تو فضای باز هست ولی خب خونشون هم باید برم 😭اینهمه مراقب بودم نگیرم الان برم اونجا صددرصد گرفتیم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
عزیزم برو بنظرم چون این کرونا تموم بشو نیست ولی رعایت کنین دوتا دو تا ماسک بزنین و دستکش بپوشین و همش ضد عفونی کنین باز بهتر از نیشو کنایه اطرافیانه و شوهرت هم طفلی حق داره تا حدودی
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
عزیزم برو بنظرم چون این کرونا تموم بشو نیست ولی رعایت کنین دوتا دو تا ماسک بزنین و دستکش بپوشین و هم ...
عزیزم رفتم خداروشکر تو فضای آزاد بود و با فاصله امیدوارم مشکلی پیش نیاد ممنونم ازت🥰💖
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
یه کم فکر کن ربط داره... فضای باز چ ایرادی داره؟؟ تو اگه خیلی عروس زرنگی بودی می فتی به بهونه بچه ه ...
اوکی ممنونم ازت💝🥰
یه کم فکر کن ربط داره... فضای باز چ ایرادی داره؟؟ تو اگه خیلی عروس زرنگی بودی می فتی به بهونه بچه ه ...
زرنگ نیستم بدبختی 🥰💖