2777
2789
عنوان

لطفا اگه کسی از عدد بتا سر در میاره بیاد. لطفا. کمک نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوسداری زودتر باردار بشي میتونی به دکترت بگی بهت قرص لتروزول بده خیلی تاثیر داره 

من یه بار رفتم دکتر بهم متفورمین داد. نمیدونم برای چی داد. پریودام منظم بود. ازش نپرسیدم. اما چند روز خوردم دیگه نخوردم

ناراحت نشدین؟

اولا ک ناراحت شدم ...چون بعد از یک سال و نیم انتظار باردار شدم....دوما خواست خداست هر چی اتفاق بیوفته..بعدمسونوگرافی گف خارج از رحم چیزی نمی‌بینم توی رحمت ی چیزی کوچیک هست ک احتمالا ساک بارداری..‌۴روز بعد تکرار میکنیم

من یه بار رفتم دکتر بهم متفورمین داد. نمیدونم برای چی داد. پریودام منظم بود. ازش نپرسیدم. اما چند رو ...

منم یه سقط داشتم و چند ماه بعد اون اقدام کردم نشد مشکلی هم ندارم، اما به دکتر گفتم یچیزی بده زود باردار شم این ماه لتروزول داد که خداروشکر باردار شدم، 2 روز پیش بیبی چکم مثبت شد فعلا آزمایش و سونو ندادم، انشالله همه چی خوب باشه و این یکی رو خدا برام نگه داره

منم یه سقط داشتم و چند ماه بعد اون اقدام کردم نشد مشکلی هم ندارم، اما به دکتر گفتم یچیزی بده زود بار ...

ببخشید میشه بگین دزش چنده، و چطوری میخورین؟ دستورش؟ البته من با دکتر مشورت میکنم میگیرم اما بگین بی زحمت. خیلی پیامتونو دیدم انرژی گرفتم

ببخشید میشه بگین دزش چنده، و چطوری میخورین؟ دستورش؟ البته من با دکتر مشورت میکنم میگیرم اما بگین بی ...

لتروزول 0.25 بود از شب سوم پریود شبی 2 تا باهم میخوردم، 10 تا دونه قرص بود یعنی 5 شب خوردم، البته احتمال دو قلو شدن هم با این قرص زیاده منم الان همش احساس میکنم 2 قلو شده برا من😂😂😂😂

لتروزول 0.25 بود از شب سوم پریود شبی 2 تا باهم میخوردم، 10 تا دونه قرص بود یعنی 5 شب خوردم، البته اح ...

یا خداا نه😔من دوقولو نمیخام . واقعا نمیتونم. میشه درخواست دوستی بدم بهم بگین بعدا دوقلو شد یا نه؟