2777
2789
عنوان

لطفا اگه کسی از عدد بتا سر در میاره بیاد. لطفا. کمک نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 45 پست

چرا انقد عجله داشتی بذار اگه پری نشدی برو فک کنم شماهم مث خواهرشوهرم فردای رابطه تون رفتی ازمایشگاه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینهمه عجله می کنید صبر کنید پریود بگذره 

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
ببخشید میشه بگین دزش چنده، و چطوری میخورین؟ دستورش؟ البته من با دکتر مشورت میکنم میگیرم اما بگین بی ...

عزیز متفورمین یه قرصیه که واقعا موثره برا بارداری کاش قطع نمیکردی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب بزار تجربه شخصی خودمو بگم

شاید برای خیلیا عجیب باشه ک یه خانم تخمک گذاریش آخرای

سیکلش باشه!

من روز ۱۹سیکلم تخمک گذاریم بود!

سیکلم ۲۹ روزه بود

علائم پریودیم بعد از تاخیر پریودیم تغییر کرد ، این یعنی من لانه گزینیم روز موعدم بوده:)

خب پس اگه چهار روز قبل میرفتم آزمایش صد در صد منفی میشد چون لانه گزینی نکرده ک بخواد هورمون بتا ترشح کنه

بخاطر همین هیچوقت قبل از موعد آزمایش ندین

بزارید از موعدتون بگذره💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عزیز متفورمین یه قرصیه که واقعا موثره برا بارداری کاش قطع نمیکردی

عزیزم تصمیم دارم بخورم. این ماه. به من شبی یه نصفه داد. اگه تجربه دیگه ای هم دارین در مورد این قرص بی زحمت بگین

مرسی لطف کردین

خواهش میکنم بانو 💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

[QUOTE=200136692]اخه نمیدونی چقد انتظارش سخته[/QUOT

میدونم سخته ولی اینطوری بیشتر اذیت میشی،حتی درست روز پریودتم بری باز خوب نیست بزار حداقل یه روز از پریودت بگذره زود بفهمی زودم استرسی میشی من خودم چون یه باز خارج رحمی بودم دومی رو زود رفتم تا ساک رو ببینن مردم و زنده شدم

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
حق واقعا با شماست

خودتو با یه کاری مشغول کن ،حاملگیم عین ازدواجه هر موقع وقتش بشه اتفاق می افته