2777
2789
عنوان

من یه مادر عصبانی هستم

2827 بازدید | 24 پست

من امروز از خودم متنفرم دوست دارم بمیرم.دیروز بچه ام از من ترسید بغلم نیومد دیگه.خیلی بد سرش داد زدم.انگار داشتم با ادم بزرگ صحبت میکردم.

بعد از دو تا سقط و ۸سال ااتماس به خدا دخترم به دنیا اومد.ولی من فقط چند ماه باهاش خوبو آروم بودم.وبعد از اون همیشه مثل یه وحشی باهاش رفتار کردم.همیشه سرش داد زدم جیغ زدم که نکن دست نزن بخواب چرا نمبخوابی تو همش بیداری منو داغون کرده گه زدی به زندگیم.و مطمعنم خیلی بی لیاقت بودم که خدا بهم بچه نمیداد.

از عذاب وجدان و احساس پوچی و بی ارزشی دیوونه دارم میشم کاش من مامانش نبودم.اون خیلی باهوش و خوشگله خیلی هم مهربونه همه رو بوس میکنه همه رو دوست داره .ناز می‌کنه.تازگی داره مثل من پرخاشگر و بد اخلاق میشه.خدا کنه مثل من نشه کاش میمردم و این روزا رو نمیدیدم که با بچه ام اینجوری رفتار کردم منی که به همه انتقاد داشتم که چقدر نفهمه نمی‌فهمه سر بچه داد میزنه .خودم نمبفهمم که بچه اس و واقعا دست خودش نیست.من کنترل خشم ندارم

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

لطفا برو روانشناس عزیزم😘

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر تو هم دست خودت نیست منم مثل شما بودم با دارو خیلی ریلکس تر شدم. این روزها اعصابها ضعیف شده وبچه ها گناه دارن اونا فقط بر اساس طبیعتشون شیطنت میکنن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بنظرم با مشاور صحبت کن که بهت بگه خودتو چجور کنترل کنی و رفتار درست با بچه چیه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

هربار عصبی میشی تکرار کن با خودت اون بچه اس فدای سرش شادو سالم باشه بقیه چیزا حل میشه

الانم از این طرز تفکر بیا بیرون اگه دخترتو دوست داری باید شاد و پر انرژی باشی 

از کمبود ویتامین هم میشه که بی حوصله شدی

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤