2777
2789
عنوان

من یه مادر عصبانی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر غذا نخوردنش عصبی میشم داد میزنم و بعضی وقتام ناخواسته دستم بلند میشه میزنمش......بشکنه دستم لعنت ب من .........فقط هرشبوروز از خدا میخام کمکم کنه ک آروم تر و صبور تر بشم..من عاشق بچمم اگه خدایی نکرده سر اخلاق من بد بزرگ بشه میمیرم 

منم خیلی زود عصبی میشم ...دلم برا بچه هام میسوزه چه دکتری رفتید شما

روانشناس برو اگه لازم باشه خودش ارجاع میده به روانپزشک

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خواهش میکنم برین سراغ روانشناسی چیزی....منم بچه بودم مادرم خیلی عصبانی بود....فداش بشم حق داشت انقدر که مشکلات ریخته بود سرش....الان مامانم خیلی خوب شده ولی خوب بچگیام سخت گذشت

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
بنظرم خیلی ذهنتو شلوغ کردی و ناراحتی از چیزی ،بریز دور با دخترت خوش باش اهنگ قری بزار  توخونه ...

دقیقا از دست این شرایط اوضاع آشفته کشور و شلوغی و گرونی فشار اقتصادی بی آبی خوزستان بدبختیه زاهدان تنهایشون تو این اوضاع.کرووووونا منو بیچاره کرده.خیلی تو فشارم 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
منم سر غذا نخوردنش عصبی میشم داد میزنم و بعضی وقتام ناخواسته دستم بلند میشه میزنمش......بشکنه دستم ل ...

سر غذا نخوردن که نگو داغون میشم .هم خیلی حرص میخورم هم دعواش میکنم.اون همش ۱۴ماهش هست. خیلی بچه اس. تازگی از صدای بلند میترسه . درصورتیکه که از هیچ چیز نمی‌ترسید

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا