2777
2789

هزینه بیمه تکمیلی پدر و مادرش و میده تقریبا سالی ۲/۵ میلیون میشه دریغ از اینکه بخوان جبران کنن یا پولش رو بپرداردازن وضع مالیشون هم بد نیست که بگم عیب نداره ثواب داره. تو عروسیمون هم هیچ خرجی نکردن کادوی عروسی که ب من دادن از خرج لباساشون کمتر بود. خیلی برام زور داره که میخوان از زندگی من بکنن. و مادر شوهرم برای خودشو دخترا تا بگی خرج میکنه ولی ب ما میرسه فقط دنبال کندنه خسته شدم 

اگه شوهرت راضیه شما نمیتونی کاری بکنی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم بیمه تکمیلی پدر و مادرش و پرداخت میکنه مبلغی نمیشه ک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

تومنی یامن تو.ببین ایناحتی خرج که نکردن عروسی پولم نداختن.ببین اینااصلارونمیدن ناهارشام سادهدبریم ۵ ساله پاموخونش نذاشتم ۵دیقه راه بینمون.حتی شوهرمم ادم حساب نمیکنن.ولی اوناالهه مقدسن بره این.

مامان دوتادخترگل

من بودم جات انقدرخرج تراشی میکردم وواسه خودم طلامیخریدم شوهرم پول نمونه براش خرج بقیه کنه چون دقیقامادرشوهرم عین مادرشوهرتوتمام پولاشومیده به دخترش به ماکه میرسه همش آه وناله میکنه که پول ندارم شمابهم قرض بدین جالب اینجاست قرض هم میدیم دیگه برنمیگردونه

من اگر جای شما بودم اگر شوهرم دستش باز بود اصلا ناراحت نبودم 

پس اگر شوهرت دستش بازه تو فکرش هم نرو اینم بلاخره پسرشون هست دلش میخواد یه کاری برای پدرو مادرش کنه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بیاین پیشنهاد بدیم بهم چه خرجایی بتراشیم که دیگه شوهرامون پول ندن ؟

شما خودتون ب پدر و مادرتون کمک نمیکنید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من بودم جات انقدرخرج تراشی میکردم وواسه خودم طلامیخریدم شوهرم پول نمونه براش خرج بقیه کنه چون دقیقام ...

آخه هر چقدرم خرج بتراشم به زندگی خودم ضرر میزنم چون اونا بخوان از پس اندازش هم میده 

متاسفانه حساب و کتاب پولای همسرم جوریه که خیلی پیچیده س و یه جورایی لاپوشونی میکنه ک من نفهمم مثلا ولی من متوجه میشم که پس اندازش تو ۶ ماه نه تنها زیاد نشده کم هم شده با توجه به اینکه برای من و خونه هم خرج درشتینکرده