2777
2789

همکلاسیمه . از زندگیش خبر دارم از ریز و جزئیات .این با شوهرش دوست بود ازدواج میکنن . شوهرش پسر خوش تیپ پولداریه . ولی مجردیش خیلی دوس دختر داشته . بهد ازدواح دختره متوجه میشه اون داره خیانت میکنه و دوس دختر گرفته . ولی اصلا ب روی خودش نمیاره و خیلی عاشقانه با شوهرش ادامه میده انگار جونش برای اون پسره میره اینجوری بود رفتارش . دختره خیلی خوشگل بود . با پولای پسره هم کلی ب خودش میرسه . گوشی ایفون میخره . ماشین ولستر میخره.بعد خونه شونو میگه عوض کنیم خونه جدید رو میزنه ب اسم خودش .  طلا پس انداز میکنه . بعد خیلی عاشقانه جدا میشه و  ب شوهرش میگه من خیلی دوستت دارم و تا ابد تو قلبمی ولی هیچ وقت بهت برنمیگردم. یعنی حتی دعوا هم نگرفت. چقدر خونسرد رفتار کرد این دختر 👏الان شوهرش مث چی پشیمونه و خودشو مقصر میدونه

کاش دلها در چهره ها بود ...

منم همینکارا رو کردم

ولی شوهرم راضی به طلاق نمیشه

دیگه دارم دیوونه میشم از دستش 

چرا نمی‌فهمه هیچ حسی دیگه بهش ندارم

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرش پولدار نبود همون اول نصفش میکرد

چون پولدار بود بهش رفت یعنی از ملاکهاش همین وضعیت مالی بوده . ازدواج با مرد گدا از ریشه اشتباهه دبگه طرف قبول کرده زندگی  بدبختانه رو

نسخه خوبی برای انتقام از شوهرای پولدار و خیانتکار .اما شوهرای گدا و خیانتکار رو چطور باید انتقام گرفت ازشون؟! 😁

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نسخه خوبی برای انتقام از شوهرای پولدار و خیانتکار .اما شوهرای گدا و خیانتکار رو چطور باید انتقام گرف ...

گدا هم خیانت میکنه مگه. جلل الخالق 

چون پولدار بود بهش رفت یعنی از ملاکهاش همین وضعیت مالی بوده . ازدواج با مرد گدا از ریشه اشتباهه دبگه ...

با این حساب نصف بیشتر مردم ایران گدا حساب میشن چون اکثریت جوونا الان خونه ندارن انقدی پول ندارن که بتونن به راحتی خونه ماشین بخرن برای زنشون 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

گدا هم خیانت میکنه مگه. جلل الخالق

اوووو‌ کجای کاری .اصلا  خیانت گدا و پولدار نمی‌شناسه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
اوووو‌ کجای کاری .اصلا خیانت گدا و پولدار نمی‌شناسه

اخه کی ب گدای متاهل پا میده  .‌با اون همه دردسرش . حتما یه پولی داره ک میرن سمتش . وگرنه مرد گدای بوالهوس  خیانت نمیکنه ففط تو کف رنهای دیگست

اخه کی ب گدای متاهل پا میده .‌با اون همه دردسرش . حتما یه پولی داره ک میرن سمتش . وگرنه مرد گدای بو ...

عزیزم با طرز فکر شما همه پسرا و دخترا ب جز پولدارا  باید مجرد بمونن! چند درصد پسرای ما الان پولدارن که فقط اونا حق ازدواج داشته باشند . تازه همین بی پولا هم برو ببین چند تا دختر سر دوستی باهاشون دعوا دارن 🤦

عزیزم با طرز فکر شما همه پسرا و دخترا ب جز پولدارا باید مجرد بمونن! چند درصد پسرای ما الان پولدارن ...

سر دوستی دعوا ندارن سر یه چیز دیگه دعوا دارن🤢🤣