همکلاسیمه . از زندگیش خبر دارم از ریز و جزئیات .این با شوهرش دوست بود ازدواج میکنن . شوهرش پسر خوش تیپ پولداریه . ولی مجردیش خیلی دوس دختر داشته . بهد ازدواح دختره متوجه میشه اون داره خیانت میکنه و دوس دختر گرفته . ولی اصلا ب روی خودش نمیاره و خیلی عاشقانه با شوهرش ادامه میده انگار جونش برای اون پسره میره اینجوری بود رفتارش . دختره خیلی خوشگل بود . با پولای پسره هم کلی ب خودش میرسه . گوشی ایفون میخره . ماشین ولستر میخره.بعد خونه شونو میگه عوض کنیم خونه جدید رو میزنه ب اسم خودش . طلا پس انداز میکنه . بعد خیلی عاشقانه جدا میشه و ب شوهرش میگه من خیلی دوستت دارم و تا ابد تو قلبمی ولی هیچ وقت بهت برنمیگردم. یعنی حتی دعوا هم نگرفت. چقدر خونسرد رفتار کرد این دختر 👏الان شوهرش مث چی پشیمونه و خودشو مقصر میدونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه کی ب گدای متاهل پا میده .با اون همه دردسرش . حتما یه پولی داره ک میرن سمتش . وگرنه مرد گدای بو ...
عزیزم با طرز فکر شما همه پسرا و دخترا ب جز پولدارا باید مجرد بمونن! چند درصد پسرای ما الان پولدارن که فقط اونا حق ازدواج داشته باشند . تازه همین بی پولا هم برو ببین چند تا دختر سر دوستی باهاشون دعوا دارن 🤦
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄