من دیشب خواب دیدم یه سری پرنده رنگی رنگی هستن، یه چیزی مثل سیمرغ ،و ما ها یسری افراد هستیم که باید بگیریمشون ولی نه با دست.یه چیزایی مثل سرم به تعداد زیاد تو دستمون بود ولی تهش خود سرم نبود،( یعنی فقط اون سوزن و شلنگ سرم بود) و خون رو از دستای ما می کشید بیرون و ما با اونا اون پرنده ها رو می گرفتیم.بعدش ما می خواستیم تعداد پرنده هایی که می گرفتیم رو بیشتر کنیم برای همین من خواستم چند تا دیگه از اون سوزنا رو داخل دستم بکنم ولی چون دیگه دستم جا نداشت روی رگ بازوم زدم. ولی چون خیلی ازم خون رفته بود حالم خیلی بد شد.دیگه نمی تونستم کار کنم.همینجوری افتاده بودم. فقط می تونستم چشمامو باز و بسته کنم که یه نفر به دادم برسه ولی هیچ کس حواسش نبود. من انگار خودم می دونستم افت فشار شدید دارم، اقت قند شدید دارم، حالم خیلی بده و اگر یکم دیگه همینطور ادامه پیدا کنه من میرم تو کما که یهو یکی اومد و همه ی اون سوزنا رو باهم کشید بیرون و من حالم خیلی بهتر شد.ولی بازم هرکس سرش به کار خودش بود و مثل وقتی که داشتم می مردم کسی توجهی بهم نمی کرد.
چند وقت پیشم باز خواب دیدم رفتم یه آمپولی بزنم ولی به جاش یه سوزن رو تا ته توی زانوم فرو کردن.
اگر کسی تعبیرشو می دونه میشه لطفا بگه :))))و اگر کسی سایتی بلده که تعبیر خواب آنلاین می کنن خیلی ممنون میشم معرفی کنید:)).