2777
2789

سلام دوستان دخترم دو سال و نمیشه یه مدت پیش یبوست داشت بردمش پیش فوق تخصص گوارش کودکان گفت که تنبلی شدید روده داره میخواستم اگر ممکنه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟چه غذاهایی بهش بدم که مشکلش حل بشه؟ کسی هست که بچش همین مشکل رو داشته باشه میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم⚘⚘

ببین عزیزم بخداتبلیغ نیست هاولی من تواینستایه عطاری میشناسم توپیجش چندتاروش ساده گیاهی گفته که میتونی بری ازاونجاگوش بدی بخری بدی به بچه ات اکثراراه حل هاش عالیه 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن چیزای ملین زیاد بهش بدی. آلو خیلی خوبه الان هم فصلشه بگیر براش لواشک درست کن یا اینکه بجوشون با ی کم نمک و بزار تو شیشه در بسته و تو یخچال هر روز بهش بده ی کم بخوره.

اگه صبح ناشتا آلو برقانی ( همونا ک با مرغ میپزیم) چند تا دونه بخوره خوبه.

انجیر خیلی خوبه.

تو غذاش روغن زیتون بریز

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سعی کن چیزای ملین زیاد بهش بدی. آلو خیلی خوبه الان هم فصلشه بگیر براش لواشک درست کن یا اینکه بجوشون ...

هما اینارو بهش میدم اما تا وقتی میدم خوبه اگر قطع بشه دوباره شکمش سفت میشه.نمیدونم چه غذاهایی بهش بدم حس میکنم غذاهایی که بهش میدم تکرارین و میلی بهشون نشون نمیده

هما اینارو بهش میدم اما تا وقتی میدم خوبه اگر قطع بشه دوباره شکمش سفت میشه.نمیدونم چه غذاهایی بهش بد ...

نباید قطع بشه. دکتر ب من گفت یک سال مرتب باید اینا رو بخوری تا بهتر بشی.

آبگوشت خیلی خوبه براش

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
 ببخشید اماپیجشو که ندیدم؟ 

بفرما

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خیلی ممنونم از کمکت🌷🌷انشاء الله که خدا کمک کنه و به خواسته ی دلت برسی

ممنون گلم انشاالله مفیدباشه براتون😍

شما الان خوب شدین؟؟ دیگه دارو مصرف نمیکنین؟

آره من خدارو شکر دیگه خوب شدم. نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم

آره من خدارو شکر دیگه خوب شدم. نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم

میخواستم بدونم غذاهایی کا باعث یبوست میشن مثل سیب زمینی سرخ کرده و ماکارونی و کباب و جوجه و .. هم مصرف میکردین؟؟یا اینارو حذف کردین؟