پسرم ۵ سالش هست و از جامعه فراریه کلا ..بیرون هم که بریم بعد از ۱۰ دقیقه دیگه بی قرار میشه گریه میکنه و بهونه حتی خونه ی فامیل و دوست و حتی مادربزرگشم نمیره🤦🏻♀️ و توی خونه هم بااسباب بازیاش اصلاا بازی نمیکنه و میاد کنارم همیشه میشینه یا بغلم میکنه..باید چیکار کنم ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون از امیدت😅.والا برای الانش نگرانم یا کلا نگرانم در اینده هم همینجوری باشه و نتونه توی جامعه و ...
خب میدونی به نظر من کاری کن به فامیل و بقیه علاقه من. بشه این علاقه مندی خیلییی مهمه! مثلا ما برای داداشم اسباب بازی میخریدیم میگفتیم عمه ات خریده اینجوری میشد که به عمم علاقه مند میشد میومد خونش کم کم اجتماعی شد، نمیگم زیاده روی بشه که بد عادت بشه! ولی خلاصه خیلی راه هست، کانون پرورش فکری هم خیلیی خیلیی خیللییی مفیده اونجا نقاشی میکنن با بچه های دیگه بازی میکنن کتاب میخونن براشون خلاصه که عالیه ولی شانس این کوچولو ها خورد به کرونا طفلکیا خونه نشین شدن ولی اگه محیط بهداشتی و خوبی دیدی ببرش گلم