2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید

191 بازدید | 38 پست

پسرم ۵ سالش هست و از جامعه فراریه کلا ..بیرون هم که بریم بعد از ۱۰ دقیقه دیگه بی قرار میشه گریه میکنه و بهونه حتی خونه ی فامیل و دوست و حتی مادربزرگشم نمیره🤦🏻‍♀️ و توی خونه هم بااسباب بازیاش اصلاا بازی نمیکنه و میاد کنارم همیشه میشینه یا  بغلم میکنه..باید چیکار کنم ‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه در مورد اینکه آینده چی میشه خوب میشه یا نه استرس نداشته باش! داداش من همین بود الان تیزهوش ...

ممنون از امیدت😅.والا برای الانش نگرانم یا کلا نگرانم در اینده هم همینجوری باشه و نتونه توی جامعه و مستقل باشه

بین بچه ها بیشتر ببرش  تو اجتماعی شدنش تاثیر میگذاره  باهش مدرسه بازی یا فروشگاه بازی کن ...

همین مشکله که نمیمونه🥲یعنی حتی اگر جمع بچه باشن و دوستاش این میاد پیش من ..توی خونه اوج کارمون ورزش و یکمم توپ بازیه همین اصلا همکاری نمیکنه باهام

همین مشکله که نمیمونه🥲یعنی حتی اگر جمع بچه باشن و دوستاش این میاد پیش من ..توی خونه اوج کارمون ورزش ...

خب باهش صحبت کن مثلا اسباب بازی هاشو بچین بگو بیا تو آقا دکتر باش اینا مریض باشن 

سعی کن به حرف زدن وادار بشه تو بازی 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
ممنون از امیدت😅.والا برای الانش نگرانم یا کلا نگرانم در اینده هم همینجوری باشه و نتونه توی جامعه و ...

خب میدونی به نظر من کاری کن به فامیل و بقیه علاقه من. بشه این علاقه مندی خیلییی مهمه! مثلا ما برای داداشم اسباب بازی میخریدیم میگفتیم عمه ات خریده اینجوری  میشد که به عمم علاقه مند میشد میومد خونش کم کم اجتماعی شد، نمیگم زیاده روی بشه که بد عادت بشه! ولی خلاصه خیلی راه هست، کانون پرورش فکری هم خیلیی خیلیی خیللییی مفیده اونجا نقاشی میکنن با بچه های دیگه بازی میکنن کتاب میخونن براشون خلاصه که عالیه ولی شانس این کوچولو ها خورد به کرونا طفلکیا خونه نشین شدن ولی اگه محیط بهداشتی و خوبی دیدی ببرش گلم

🧚🏻‍♀️
داداش من اول دبستان مدرسه نمیرفت مامانمو با خودش میبرد!! اگه اصرار کرد باهاش بری باهاش برو کم کم خود ...

اهوم مهد کودکم همین بود ولی متاسفانه بیشتر شد و مجبور شدیم که  کلا نره ...ولی حتما باید بزارمش چون سال دیگه باید بره پیش‌دبستانی و بعدم مدرسه .

اهوم .ممنونم از کمکت 🌝

خواهش میکنم 

پسر شما احتمالا خجالت میکشه یکم

از تو خونه شروع کنید کم کم جایی که میرید یه شکلاتی خوراکی ای چیزی بهش بدید مثلا بگید برو بده به فلان دوستت 

کم کم خوب میشه

حتما امتحان میکنم چون واقعا این وضع خسته کنندست برام🥴

دیگه هر بچه ای یه جوره 

من خودم هم از مدل هایی بودم خیلی تو بچگی با بچه ها دوست نمی‌شدم و با خودم بازی می‌کردم 

ولی الان برعکس شده یه عالمه دوست دارم 

بره مدرسه به مرور خوب میشه