2777
2789
عنوان

اگر کرونا گرفتید،یا از اطرافیانتون گرفتن،از تجربه تون بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
من مامانم چند روزه درگیر کروناس خیلی خیلی بیجون شده دارم دق میکنم  فقط آرزومه زودتر سلامتیشو ...

انشاءالله خوب شن اگه قند نداره بهش شیره انگور یا خرما رو با اب قاطی کن بده بخوره هرروز خیلی قوت میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

گیاه پولکی از عطاری بگیرین دم کنید برای عفونت خیلی خوبه

مایعات و چای کمرنگ و دمکرده آویشن و پونه و پنیرک و همین پولکی خیلی خوبه زیاد بخورین و ویتامین سی ،اب سیب هم خوبه لبنیات نخورین انبه هم شنیدم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من چندتا راهکار استاد همسرم می گم.

استاد کمالی نژاد.

استاد دانشگاه شهید بهشتی.

می تونید سوابق ش رو سرچ کنید.

سوپ ایشون خیلی مورد تجویز دکترهای طب ایرانی قرار گرفت.سوپ پاکسازی بدن.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

من بیحیالی  جوری که حتما هر روز باید سرم میزدم و بدن درد شدید داشتم +++سردردی که نمیدونم کجای سرم بود انگار با چنگال رو مغزم میکشیدن تمام مغزم درد میکرد و  ریم درگیر نبود 

مامانمم همین طور مثل من اما بابام علائم نداشت . 

انگار درد ساعت داشت شب که میشد درد وحشتناک میشد خیلی از ساعت هشت تا ۴،۵ صبح بدن درد شدید نه میشد بشینی نه دراز بکشی نه حال داشتی راه بری یه درد مسخره ای بود .  

پدر بزرگم ریه اش درگیر بود بستری شد 

مادر بزرگمم همش زیر سرم بود . 

غذا اصلا نمیتونستیم بخوریم ،بوی غذا حالمونو بهم میزد 

اهان مامانم بویاییش مشکل پیدا کرده بود همش میگفت بوی فاضلاب میاد . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

طرز تهيه:

- آب ٥ تا  ٦ ليوان

- بلغور گندم ١ فنجان

-پياز كوچك ١ عدد حلقه شده

- هويج متوسط ١ عدد حلقه شده

- كره پاستوريزه ٢٥ گرم

- نمك و زردچوبه به مقدار كم

تمام مواد فوق را پخته در آخر مقدار ٣ قاشق غذاخوری سبزی جعفری خرد شده تازه و ٣ قاشق غذاخوری سبزی شويد خرد شده تازه اضافه شود و ٢٠ دقيقه بعد سوپ را خاموش كنيد.

هنگام مصرف به هر پياله متوسط، يك قاشق مربا خوری آبليمو تازه اضافه شود.

برای هر فرد يك پياله متوسط همراه صبحانه،نهار و شام ميل شود.

ممنوعیات

ممنوعات مواغذايی در دوران شيوع بيماری كرونا:
-گردو
-سفيده تخم مرغ
-مرغ
-خامه
-ادويه های تند شامل: فلفل،دارچين، زنجبيل،هل
-هندوانه و ميوه های ترش
-انواع ترشيجات
- ماكارونی و قارچ
- حلوا ارده،ارده، كنجد
-شير ( در صورت تب)
-سير و پياز خام
-انواع كلم
-جو، سوپ جو و نان جو

من بیحیالی  جوری که حتما هر روز باید سرم میزدم و بدن درد شدید داشتم +++سردردی که نمیدونم ک ...

چند وقت طول کشید خوب بشین؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
خونه پدر مادراتون ميريد؟

بله.مامان و بابام هم قرنطینه هستن.فقط پدرم بیرون می ره.اونم با ماسک دو لایه.مثل ما همه چی و ضدعفونی می کنن.

چند وقت طول کشید خوب بشین؟

علائم اصلی از بین رفت ولی بدن درد با شدت کمتر تا چندین ماه همراهم بود و بویایی مادرم هم خیلی طول کشید تا درست بشه .  ضعف و بیحالی مادربزرگم هم تقریبا  باقیه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

من بیحیالی  جوری که حتما هر روز باید سرم میزدم و بدن درد شدید داشتم +++سردردی که نمیدونم ک ...

چقدر سخت شما گرفتی....خدا رو شکر خوب شدی.

چقدر سخت شما گرفتی....خدا رو شکر خوب شدی.

خیلی فاجعه بود 

تازه از وقتی کرونا اومده تقریبا ارتباطم با بیرون نزدیکه صفره 

اصلا نمیدونمم از کجا گرفتم .  من مشکل تنفسی هم دارم خداروشکر ریه هام درگیر نشد 

ان شاالله همه دور باشن از این بیماری هر کسی هم که دچار میشه حالش خوب بشه 

بچه ها خواهش می کنم مواظب خودتون باشید.کرونا شوخی نیست.من تو این دو هفته دو تا خانواده از فامیل م شنیدم کرونا گرفتن.بیشتر صبوری کنید.تا این روزها هم بگذره ایشالا همه واکسن بزنیم.