2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

349 بازدید | 16 پست

سلام من دو ماهه عقد كردم

همسرم كرونا گرفته و شغلشو هم از دست داده بخاطر شرايط بد كاريش و نجويز دكتر كمرش

خلاصه كه شوايط روحي خوبي نداره بخصوص بخاطر كرونا و تو خونه موندن

امروز رفتم ديدنش بعد از سه هفته، قيافشم ژوليده بود براي همين فقط از تو بالكن يكي دو دقيقه ديدمش منم توي كوچه

بعد هي اصرار كردم جداقل بيا پايين جلو در اونم عصبي شد گفت نميبيني امادگيشو ندارم 

منم گفتم اين نيومدنت رو دلم ميمونه اونم عصباني سد گفت درك و شعور نداري و به درك و قطع كرد

الان چه رفناري بايد بكنم كه هم بدونه نبايد تو هر حالي ام باشه بهم فحش بده از طرفي همينجوري ازش دورم اينم شد غوز بالا غوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو  خیلی گیر دادی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

نباید فحش میداد ولی تو هم بهش بگو که درکت میکنم عزیزم اما دوس ندارم تو شرایط سخت بهم توهین کنی چون من فقط دلم برات تنگ شده بود ....

کلا یکم باید سیاست به خرج بدیم تا بهتر پیش بره