2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید برای بقیه دعا کنیم

81 بازدید | 18 پست

1.خدا جونم هوای جاریم که تازه زایمان کرده رو داشته باش..و شرایط رو براش راحت تر کن

2.خداجونم دوست جوونم که مجرده تو بهترین زمان بهترین رو سر راهش قرار بده لیاقت خوشبخت شدن رو داره

3.خدای مهربونم همسایه امون کرونا داره خدا جان خودت شفاش بده تو این روزا که بیمارستان بستریه مثل همیشه‌هواشو داشته باش

4.خدای عزیزم داداش کوچولوم تو خونه تنهاست خدا جان خودت هواشو داشته باش و خودت حفظش کن در مسیر درست

5.همه کسم تنها کسم عشق بین تماممم زن و شوهرها رو زیاد کن و هر روز بیشتر عاشق هم بشن 

الهی آمین یا رب العامین

بچه ها شمام پنج نفر دعا بکنید حالمون خوب بشه

خداجونم الهی هرکسی هر حاجتی داره بهش برسه

الهی همه مریضا حالشون خوب شه

الهی فقیر و بی پول نباشه 

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا منم دعا کنین به حاجتم برسم😔

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

خدایا اوضاع مالی خواهر برادرام و خواهر برادرای همسرم و عالی کن

خدایا هرکس خونه نداره بهش خونه عالی بده

خدایا هر کسی بیمارکرونایی داره تو رو به حق بهترین بنده هات حالش و خوب کن و شفاش بده

خدایا هرکس اختلافی تو خونش هست خودت حلش کن 

خدایا خودمون و بچه هامون و عاقبت بخیر کن

خدایا خیانت و اعتیاد و بیماری و بی پولی و از خونه ها دور کن

الهی آمین 

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 
ایشالا به مراد دلت برسی هرچی که هست

قربونت برم عزیزم الهی حاجت روا شی❤

خدایا امام زمانمون را برسون 

هه بیماران را شفا بده 

وسیله از دواج مجردها را فراهم کن وهمسر خوبی نصیبشون کن وخوشبخت بشن 

هر کسی دنبال کاره شغل خوبی وپر رزق وروزی حلال قسمتش کن 

هر کس اولاد میخواد سالم وصالح نصیبش کن وهیچ پدر ومادری داغ فرزند نبینه 

رابطه بین زن وشوهرها محکمتر وعاشقانه تر بشه 

خیانت برداشته بشه 

جونهامون همه موفق وشاد باشند

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن