سلام بچه ها خیله به مشورتتون احتیاج دارم لطفا نظرتونو بگین بهم
کار جدیدی که هستم دبه دراورده واسه پنج ساعت فروشندگی میگفت هفتصدوپنجا میدم الان میگه پونصد میدم.منم هم حسابی عصبانیم هم واقعا اصلا ارزش نداره این حقوق.کار قبلیم کارگاه تولیدی بود.بهم گفته حقوقتو زیاد میکنم برگرد.جوری که میتونم چهارپنج تومن دربیارم
الان مشکل من اینه
من باپرسنل اون کارگاه مشکل داشتم و اصلا ازشون خوشم نمیومد.مشکلاتم به این صورت بود که هربار یکدومشون پرروبازی درمیاورد یا منو اذیت میکرد جلوش وایمیسادم بی جواب نمیذاشتم کارشو.حالا تک تک اونایی که جوابشونو دادم رفتن واسه من یارکشی کردن وهرنیروی جدیدی که اومده از من بدگفتن که بدم کنن جوری که کسایی که اولین بارشون بود منو میدین با نفرت نگام میکردن
حتی یکیشون که بعدها باهام دوست شد گفت یه جوری ازت بد میگفتن من فکر میکردم کی هستی حالا که باهات آشناشدم هواتو دارم
من هرجوری نگاه میکنم این دسیسه چینی ها فقط از عقب اقتادگیاونا میاد.که چون از من خوششون نیومده یا باهام نساختن یا چون اونا خیلی مذهبی بودن و من تو جمع زنونشون یه ذره آهنگ گذاشتم رقصیدم کلی دسیسه چینی کردن و خلاصه میدونم دورهم فقط از من بدمیگن.همشونم سروتهه یه کرباسن.از یه سری محله ی مذهبی و کارگر هستن و اخلاقاشونم شبیه همه.حالا من میخوام برگررم اونجا شیفتای کاریم جوریه که حتی نمیبینمشون.ولی همینکه وارد کارگاه شدم یهو یاد همه ی کثافت کاریاشون افتادم و احساس کردم اصلا نمستونم کار کنم
الان هیچ کاری میدا نمسکنم و محتاج پولم
به نظرتون میتونم خودمو کنترا کنم و بدون ناراحتی کارکنم یا از پسش برنمیام؟
شما اگه همچین مشکلی داشتین چیکار میکردین؟
من این مدت همش احساس یه آدم دردسرساز بی خودو به خودم پیدا کردم.منم خالی از بدرفتاری نبودم کتمان نمیکنم.ولی اینا دیگه خیلی دارن دسیسه چینی میکنن.حالم داره از همه به هم میخوره