2777
2789
عنوان

حتی به مرگ من راضی شدن

191 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خیله به مشورتتون احتیاج دارم لطفا نظرتونو بگین بهم

کار جدیدی که هستم دبه دراورده واسه پنج ساعت فروشندگی میگفت هفتصدوپنجا میدم الان میگه پونصد میدم.منم هم حسابی عصبانیم هم واقعا اصلا ارزش نداره این حقوق.کار قبلیم کارگاه تولیدی بود.بهم گفته حقوقتو زیاد میکنم برگرد.جوری که میتونم چهارپنج تومن دربیارم

الان مشکل من اینه

من باپرسنل اون کارگاه مشکل داشتم و اصلا ازشون خوشم نمیومد.مشکلاتم به این صورت بود که هربار یکدومشون پرروبازی درمیاورد یا منو اذیت میکرد جلوش وایمیسادم بی جواب نمیذاشتم کارشو.حالا تک تک اونایی که جوابشونو دادم رفتن واسه من یارکشی کردن وهرنیروی جدیدی که اومده از من بدگفتن که بدم کنن جوری که کسایی که اولین بارشون بود منو میدین با نفرت نگام میکردن

حتی یکیشون که بعدها باهام دوست شد گفت یه جوری ازت بد میگفتن من فکر میکردم کی هستی حالا که باهات آشناشدم هواتو دارم

من هرجوری نگاه میکنم این دسیسه چینی ها فقط از عقب اقتادگی‌اونا میاد.که چون از من خوششون نیومده یا باهام نساختن یا چون اونا خیلی مذهبی بودن و من تو جمع زنونشون یه ذره آهنگ گذاشتم رقصیدم کلی دسیسه چینی کردن و خلاصه میدونم دورهم فقط از من بدمیگن.همشونم سروتهه یه کرباسن.از یه سری محله ی مذهبی و کارگر هستن و اخلاقاشونم شبیه همه.حالا من میخوام برگررم اونجا شیفتای کاریم جوریه که حتی نمیبینمشون.ولی همینکه وارد کارگاه شدم یهو یاد همه ی کثافت کاریاشون افتادم و احساس کردم اصلا نمستونم کار کنم

الان هیچ کاری میدا نمسکنم و محتاج پولم

به نظرتون میتونم خودمو کنترا کنم و بدون ناراحتی کارکنم یا از پسش برنمیام؟

شما اگه همچین مشکلی داشتین چیکار میکردین؟

من این مدت همش احساس یه آدم دردسرساز بی خودو به خودم پیدا کردم.منم خالی از بدرفتاری نبودم کتمان نمیکنم.ولی اینا دیگه خیلی دارن دسیسه چینی میکنن.حالم داره از همه به هم میخوره

حرف و چرت و پرتای مردم واست مهم نباشه وقتی درامد توبی داره چرا نتونی

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حقوق و بیمه شکایت میکردم اداره کار

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

مگه چیکارکردن که حتی بارفتن به اون محل حالت بدمیشه؟

چی گفتن که انقدروت اثرگذاشته؟

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
خودت فکرشو میکنس مستونی؟

اره میتونم با ادمای سمی خیلی سر و کار داشتم

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
مگه چیکارکردن که حتی بارفتن به اون محل حالت بدمیشه؟ چی گفتن که انقدروت اثرگذاشته؟

پشت سرم حرف میزنن.مثل به اینی‌که بعدش باهم دوست شدیم میگفته این خانوم همش آهنگ باصدای بلند میذاره اذیت میکنه.درحالی که فقط یه بار  بادوستم اینکارو گردسم.و کلا تو کارگاه اسپیکر گذاشتن که آهنگ زذاریم سرمون گرم شه.گرچه مشکل اصلا این نبوده.این ازمن خوشش نمیومد بهونه های مختلف واسه خراب کردنم پیدا میکرد.مشکلش با من این بود که این ارشد بود و خیلی بی شخصیت سر چندتا مرسنل که مظلوم گیر آورده بود بی دلیل داد میکشید.چندنفرم بخاطر همین ولش کرده بودن.ولی من حلوش وایسادم جوابشو دادم.بخاطر همین همه جا میخواد منو خراب کنه.توروم میخنده ها.تنها که هستیم باهام بگو بخند میکنه وقتی توجمعیم بی محلی میکنه

[QUOTE=200022738]پشت سرم حرف میزنن.مثل به اینی‌که بعدش باهم دوست شدیم میگفته این خانوم همش آهنگ باصدای بلند میذاره اذ ...[/QUOT

بی خیال شو نبایدحرف یه مشت غریبه انقدبرات مهم باشه 

اگه به حرف هرکس اهمیت بدی فقط اعصاب خودت خوردمیشه 

بهشون محل نزار هندزفری بزار انگارهیشکی دوروبرت نیست 

کاری که به صلاحته انجام بده

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂