2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا میشه با دیدن فیلم حرف آخر توی کانال های تلگرام و تست زدن با زیست پایه خیلی سبز موفق شد من چرا پیشرفتی نمیکنم استرس میگیرم 

بظرتون برم کانون؟؟

لطفا راهنماییم کنید گیجم

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
برای دانشگاه آزاد یا پیام نور چطور باید اقدام کنیم؟

با اجازه اسی.اگ رشته بدون کنکور میخوای بری ک زمان انتخاب رشته بقیه شماهم باید بری انتخاب رشته کنی تو اون دانشگاه مربوطه اگ با کنکور میخ ای بری هم ک باید صبر کنی نتایج بیان دوباره انتخاب رشته کنی

عشق مثه مرگه☠هیچ وقت دوبار اتفاق نمیفته  
تجربی

ریاضی تجربی تقریبا سخته ولی اگر مفهومارو بلد باشین و تست زیاد حل کنین اوکی میشه و راه میفتین

اگر کلاس کنکور میرین که در کنار جزوه استادتون تست کار کنین اگر نمیرین کتاب مهرو و ماه رو بهتون معرفی میکنم درسنامش خوبه درسنامشو دقیق بخونین بعد همون مبحثی که خوندین رو تست بزنین اگر سطح ریاضیتون ضعیفه بهتره روزانه دو ساعت کار کنین اگر متوسطه روزانه یک ساعت و اگر قویه روزانه نیم ساعت

و مثلا اگه قراره روزی یک ساعت بخونین ربع ساعت درسنامه بخونین 45 دقیقه تست بزنین ممکنه اوایل برای تست ها یکم کند باشین ولی نگران نباشین به مرور درست میشه و اینکه تست هارو اوایل به صورت اموزشی بزنین و زمان دار نزنین و بعد از زدن هر تست پاسخنامه رو حتما چک کنین تا زمانی که راه بیفتین اینکارو انجام بدین بعدش به صورت زماندار تست بزنین

این کاربری دست دو نفر هست
با اجازه اسی.اگ رشته بدون کنکور میخوای بری ک زمان انتخاب رشته بقیه شماهم باید بری انتخاب رشته کنی تو ...

مرسی عزیزم زمان حدودیشونو میدونی؟

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
مرسی عزیزم زمان حدودیشونو میدونی؟

احتمالا هفته یا ده روز پایانی شهریور هست دقیق نمیدونم.ولی خب یه هفته زمان میدن نگران نباش

عشق مثه مرگه☠هیچ وقت دوبار اتفاق نمیفته  
احتمالا هفته یا ده روز پایانی شهریور هست دقیق نمیدونم.ولی خب یه هفته زمان میدن نگران نباش

خیلی ممنونم انشالله سلامت و موفق باشی

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
آیا میشه با دیدن فیلم حرف آخر توی کانال های تلگرام و تست زدن با زیست پایه خیلی سبز موفق شد من چرا پی ...

راستش رو بگم من فیلم رو خیلی قبول ندارم به شاگردای خودمم میگم فیلم رو زمانی ببینن که اون مبحث رو قبلا خوندن

یعنی اول مطالعه اون مبحث رو داشته باشین بعد که خواستین فیلمش رو ببینین کاغذ جلوتون باشه نکاتش رو یادداشت کنین بعد از پایان فیلم اون نکات رو بخونین و روز بعدش تست بزنین 

شما هرجایی برین سبک تدریس یه جوره باید نحوه مطالعه خودتون رو تغییر بدین جوری که متوجه مباحث بشین

این کاربری دست دو نفر هست