2777
2789
عنوان

بیاین عکس بذاریم از خوراکی هایه خوشمزه مون... 😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 16881 بازدید | 375 پست
عکس داری بذار  منم نون ترد دوس دارم  جالبه ها هرشهری بجور نونژ داره  من شهر   ...

عزیزم نون عادی هستا😁😁 فکر نکنی خیلی خاصه گرده، زرده و ترده😁 البته الان عکسی ندارم اما هر وقت تازه خرید براتون میفرستم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیه؟ شماین یا شمالی؟ توروحت فرزندم همش اشپل وزیتون و کباب ومغ  گردو😋😋😋😋😋

کدوم عزیزم ؟ 

اره شمالیم 

🙊🙊🙊🙊🙊🙊💗💗💗

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
من از اینا میخوام به شوورم گفتم پیدا کنه

نخری اینقدر بی مزن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
دسپخت مامان جونم😋

اصلا نمیتونم این برنجا رو بخورم. حس میکنم سر معده ام میمونن. از بس ک سفتن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کسی نخواد هوس کنه نباید تو این تاپیک شرکت کنه از عنوان مشخصه عکس غذاهایه متنوع هست دیگه

عزيزم اتفاقا اوني كه نداره و نميتونه تهيه كنه بيشتر وسوسه ميشه بياد توي اين تاپيكا 

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖