2777
2789

میشه دلیل طلاق بگین 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت  خیلی تو فکر طلاقم خیلی تلاش کردم زندگیمو نگه دارم ولی انگار قرار نیس مثل ادمیزاد زندگی ...

چرا نتونی زندگی کنی طلاق مشکلات زیادی میاره خصوصا اگه بچه داشته باشی شما که این همه تلاش کردی پیشنهاد میکنم از راهنمایی nilanill استفاده کنید با چشم خودم دیدم نتیجه گرفتن 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
چرا نتونی زندگی کنی طلاق مشکلات زیادی میاره خصوصا اگه بچه داشته باشی شما که این همه تلاش کردی پیشنها ...

اینو ک گفتین کیه؟

میدونم مشکلاتم زیاد میشه ولی چجوری کنار ادمی بمونم ک دوسم نداره 😔😔😔چجوری یه جا میرم وانمود کنم خوشبختم بااینکه اصلا دلم نمیخواد ی لبخندم تو صورتش بزنم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اینو ک گفتین کیه؟ میدونم مشکلاتم زیاد میشه ولی چجوری کنار ادمی بمونم ک دوسم نداره 😔😔😔چجوری یه جا ...

درکت می‌کنم عزیزم سخته با خیانتکار زندگی کرد اما اگه شرایط جداشدن نداری پیشنهاد میکنم برای جلوگیری و اصلاح اخلاق شوهرت حتما امضای کاربری گفتم ببین انشاالله حال دلت خوب بشه 

درکت می‌کنم عزیزم سخته با خیانتکار زندگی کرد اما اگه شرایط جداشدن نداری پیشنهاد میکنم برای جلوگیری و ...

خانوادم حمایتم میکنن 

مشکلم فقط و فقط بچمه ک میترسم ازم جداش کنه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔