2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عماد جعفری دارم ولی فک میکنم استاد خدادادی بهتره

برای امسال داری میخونی؟ من یک ویدیو از عماد جعفری دیدم حس میکنم خیلی وقت گیر و نمیتونه برام خوب باشه 

به نظرت خوب تدریس می‌کنه تو راضی؟

برای امسال داری میخونی؟ من یک ویدیو از عماد جعفری دیدم حس میکنم خیلی وقت گیر و نمیتونه برام خوب باشه ...

بله البته پارسال شرکت کردم قبول نشدم خب زبان خیلی باید وقت بزاری اره اموزشش خوبه مثلا نیاز نیس بشینی کلمات حفظ کنی تکرار میکنه تو حافظت میمونه ولی خدادادی ندارم اما تو کانالش درصد قبولیاش بیشتر بود

بله البته پارسال شرکت کردم قبول نشدم خب زبان خیلی باید وقت بزاری اره اموزشش خوبه مثلا نیاز نیس بشینی ...

ببخشید من یک سوال دیگه بپرسم پارسالم با همین زبان عماد جعفری خوندید؟ اگه آره میشه چند درصد زدید من یکم بین این و مهاجرانیا شک دارم

ببخشید من یک سوال دیگه بپرسم پارسالم با همین زبان عماد جعفری خوندید؟ اگه آره میشه چند درصد زدید من ی ...

من ۳۳ زدم زبانم خیلی ضعیفه اگر میتونستم پکیج خدادادی میخریدم مهاجرنیا کتابه پکیج اموزشی نیس

من ۳۳ زدم زبانم خیلی ضعیفه اگر میتونستم پکیج خدادادی میخریدم مهاجرنیا کتابه پکیج اموزشی نیس

اره اون کتاب کامل چندتا از دوستام نتیجه خوب گرفته بودن از مهاجرنیا ولی از عماد جعفری و خدادادی اطلاعات نداشتم، مرسی♥️