2777
2789

الان دوساله گواهینامه دارم انقدر علاقه داشتم تا18 سالم شد رفتم سراغش، ولی مدام خورد تو ذوقم هی استرس ترس هی بابام نشست کناردستک بدتر هولم کرد مامانمم پشت هی میگفت یواش .اوایل ک میرفتم تمرین اعتماد بنفسم بیشتر بود حتی جلسه پنج تمرینم یه بار تنها رفتم با ماشین بابام دور زدم .ولی ایراد گرفتنا و ترس خودم اعتماد بنفسمو گرفت.الان میشینم پشت فرمون ولی با  بابام اونم هی ایراد مییگیره.چجوری راننده بشم و ترسم بریزه؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

انقدر ناراحتممم احساس بی استعدادی میکنم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اول یه مسیر کوتاه که راحتی و میدونی زیاد سختت نیست برو . چند بار که رفتی و خوب مسلط شدی یکم سخت ترش کن . مثلا راه دورتر یا مسیر شلوغ تر 

خلاصه یواش یواش سعی کن بهتر بشی . یهو اگه بخوای راه دور یا جای شلوغ بری ممکنه بدتر بترسی

خودت تنها برو جاهای خلوت بعد ۱۰ روز میتونی بری جاهای شلوغ تر و یواش یواش اوکی میشی

بابام میگ اول باید خودتو بمن ثابت کنی تا بزارم تنها بری مامانمم ترسو همش میگ فعلن با بابات برو.تو فکر اینم یه روز سوییچو یواشکی بردارم،،😅

ببین اول یه مسیر کوتاه که راحتی و میدونی زیاد سختت نیست برو . چند بار که رفتی و خوب مسلط شدی یکم سخت ...

اره دقیقا دیشب نشستم تو خیابون پشت فرمون سختم بود بابامم میگ باید اینجور جاها بشینی دستت پر بشه😭

بابام میگ اول باید خودتو بمن ثابت کنی تا بزارم تنها بری مامانمم ترسو همش میگ فعلن با بابات برو.تو فک ...

دقیقا یواشکی بردار فقط جایی نرو همون تو خیابون خودتون اگه خلوته یکم عقب جلو کن وخیابونو دور بزن 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
بابام میگ اول باید خودتو بمن ثابت کنی تا بزارم تنها بری مامانمم ترسو همش میگ فعلن با بابات برو.تو فک ...

ببین تنها راهش همینه . تا وقتی مامان و بابا پیشت باشن نمیشه . فقط یه مسیر کوتاه برو زود برگرد 

کم کم عادت میکنن

دقیقا یواشکی بردار فقط جایی نرو همون تو خیابون خودتون اگه خلوته یکم عقب جلو کن وخیابونو دور بزن  ...

اره بخدا منم میخوام همین محل خودمونو برم انقدر خلوته ک محل تمربن و امتحان اموزشگاه های مختلفه

اره بخدا منم میخوام همین محل خودمونو برم انقدر خلوته ک محل تمربن و امتحان اموزشگاه های مختلفه

بردار برو عزیزم تو میتونی😎

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

اگه پارکینگتون سخت نیست وردار برو   (میخوام اغفالت کنم)

این چند روز هم که تعطیله 

مخصوصا جمعه صبح زود که پرنده پر نمیزنه

اگه پارکینگتون سخت نیست وردار برو   (میخوام اغفالت کنم) این چند روز هم که تعطیله  مخصو ...

بد نیست پارکینگمون ولی حالا از پارکینگ میدن نگهبان دربیاره ماشینو😂

بردار برو عزیزم تو میتونی😎

مرسی دلگرمی😂