2821
2789
عنوان

چطور با همسرتون آشتی میکنید؟

121 بازدید | 9 پست

اگر هر دوتون به نوعی مقصر باشید...چطوری آشتی میکنید؟

شما هم تحمل قهر ندارید یا فقط من اینجوریم؟

گاهی اوقات احساس میکنم اینجوری ضعف نشون میدم.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۹۹/۹  مواقع خودش میاد آشتی مقصر هرکی که باشه . متاسفانه تو خونم نیست پیش‌قدم شدن برا آشتی..😣

ولی به نظرم هر کسی که اشتباه میکنه باید عذرخواهی کنه. همسرمم همینجوره میاد عذرخواهی میکنه ولی من بیشتر پاپیش میذارم. بعدش حس میکنم ضعف از خودم نشون دادم....نمیدونم چکار کنم...از این به بعد منم غرورمو نگه دارم یا علاقه و زندگیم...

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
با دامن کوتاه قرمز ميرم جلوش جارو دستی ميکشم اونم طاقت نمياره مجبوره بياد آشتی       ...

😂😆

قهر نمیکنیم

میشه گفت ما هم همینجوری هستیم..از بس زود آشتی میکنیم  ..به چند دیقه نمیرسه...ولی بیشتر من...

منم اصلا طاقت دوریشو ندارم نهایت یه روز اونم به زور برا همین اگه دوتایی یکسان مقصر بودیم خودم میرم پیشش🤕🧡💛

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
2825
2823
2791
2779
2792