2777
2789
عنوان

ابتلا به کرونا بعد از واکسن

4042 بازدید | 70 پست

سلام به همه بنده کادر درمان هستم و دو دز واکسن رو گرفتم و از دوز دوم هم 40 روزی گذشته اما کرونای دلتا (هندی) گرفتم نوع واکسنم کووکس شرکت بهارات هند بوده علائمم هم نه شدیده نه خفیف قشنگ درگیرم کرده خواستم بگم اگر واکسن زدید هم مراقب باشید بازم ممکنه مبتلا بشید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب قبلا هم گفتن که بجز فایزر که بالای نود درصد ایمنی داره بقیه ایمنی هاش خیلی بالا نیست ‌‌باید رعایت کرد 

belfijoon هستم                                                                 
خوب قبلا هم گفتن که بجز فایزر که بالای نود درصد ایمنی داره بقیه ایمنی هاش خیلی بالا نیست ‌‌باید رعای ...

بله منم از اول کرونا تو بیمارستانم نگرفتم برادرم گرفت و ماهم درگیر شدیم سرعت سرایت و زمان شروع علائمش هم خیلی سریع شده

وضعیت منی که واکسن زدم از بقیه خانوادم بدتره 

پس این واکسنا هیچ و پوچه? انتظار میرفت که الکی باشه چون واسه ساخت یه واکسن و طی مراحل بالینیش  آزمایشات بعدش تا رسیدن به اطمینان از ایمنی واکسن چندین سال طول میکشه چطور تو یه سال و نیم واکسن ساختن و مراحل بعدش رو طی کردن جای تعجب داشت

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
بله منم از اول کرونا تو بیمارستانم نگرفتم برادرم گرفت و ماهم درگیر شدیم سرعت سرایت و زمان شروع علائم ...

خواهرم پزشک هست تو یه شهر جنوبی میگه مریضها رو داریم تو راهرو بستری می‌کنیم 😔😔😔😔😔😔😔

belfijoon هستم                                                                 
علائم کرونای دلتا چیه؟

هممون تبو لرز گلودرد آبریزش بینی اولین علامتامون بود بعد بدن درد من بویایی ندارم و گلو دردو گوش درد زیادی دارم صدامم گرفته به شدت علائم تنفسی خاصی نداریم تنگی نفس نداریم سرفه هم خیلی کم الان روز 4 هستیم ممکنه علائم تشدید بشن بازم

پس این واکسنا هیچ و پوچه? انتظار میرفت که الکی باشه چون واسه ساخت یه واکسن و طی مراحل بالینیش   ...

والا نمیدونم یکی از دوستام گرفته ولی همسرش که اسپوتنیک زده بوده تو خونه باهم بودن ماسکم نمیزنه نگرفته