2777
2789

سلام یک ماهه زایمان کردم خودم خیلی لاغرم بعد زایمان لاغرتر هم شدم شکمم خیلی بزرگ مونده چیکار کنم؟ تا میخوام شکم بند بعد زایمان ببندم پسرم شیر میخواد باید هی دربیارم شیر بدم

سینه هام هم آویزون شده میترسم سوتین بزنم شیرم کم بشه چیکار کنم؟ 

سوتین شیردهی رفتم بخرم همین معمولی ها بود فقط یه چاک داشت خوب سفت باشه که شیرم خشک میشه سوتین نزنم هم سینه هام دراز و آویزون شده

چیکار کنم؟؟؟؟ 

کی گفته سوتین شیرو خشک میکنه توروخدا بزن چیه اویزون بعدم شکم بند اون پایینه ربطی به شیردهی نداره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من بزرگه شکم بند میزنم تا زیر سینه میاد نمیشه باهاش شیر داد 

نمیدونم من شیر ندادم ولی خواهرم میداد شکم بندم داش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سزارين خب الان ببندي كه عرق ميكنه عفونت ميكنه  جاي بخيه هات كامل خوب شده؟

من از داخل بیمارستان بستم 

چه جور سوتین ای خوبه؟ 

زیر فنر دار بزن اسفنجی اینا نبند سینه عرق میکنه

والله ما از روز اول بعد زایمان سوتین زدیم شیرمونم خشک نشد چون سینه ات داخلش شیر اومده سنگین شده سوتین نزنی افتاده میشه 

از این شکم بند پاکسمن ببند فقط روی شکمت میگیره 

شکم بند نزنی شکمت جمع نمیشه