2777
2789
عنوان

چی به دخترم بدم وزن بگیره؟

288 بازدید | 40 پست

الان ۶ماهونیمشه

حریره درست میکنم با شیروشیره و بادوم و پسته و خرما و کره و آرد برنج روزی دوتاسه وعده

سوپ نمیخوره بجاش سیب زمینی آب پز وزرده تخم مرغ وگوشت و آبگوشت له میکنم روزی یه وعده میدم.

میوه یبار یا دوبار میدم.

شیر خودمو میخورهمدام غلت میزنه میره رو چاردستو پا خودشو میکشونه و میره جلو حرکت زیادی داره

آخر وزنش۶و۸۰۰بوده که امروز وزن کردم شده ۶۶۰۰.

دیگه نمیدونم چی بدم آخه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

شیر نده اب بریز جاش تو غذاهاش کره بریز وزن میگیره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

آبم میریزم همینه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره میریزم تو هرچی میدم

کره بریز تو غذاش.فرنی اینا شیرخشک اضافه کن.

کره هم تو حریره میکنم هم تو سیب زمینی.روزی ی وعده شیرخشکم میدم

آبم میریزم همینه

منظورم اینه شیر شاید آلرژی ایجاد کنه استفاده نکن تا یکسال وزنش چقده بدو تولد چقد بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اینقد کره نده بچه کبدش داغون میشه خب. سفیده تخم مرغ آب پز و گوشت وسینه مرغ بده بهش. کمبود وزن اگه نداره اذیتش نکن

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
خوب عزیزم بچت استعداد چاقی نداره.ول کن طفلکو.سالم باشه چه فرقی داره چند کیلو.وزن کم کردنشم هوا گرمه ...

حس میکنم همه زحمتام بیهوده میشه.مگه میشه وزن کم کنه.

پسرم اصلا اینجوری نبود.تا۹ماه حرکت نمیکرد ولی وزن گیربش خوب بود اینهمم چیزیش نمیدادم ۴تا دونه بادوم باآب و آدربرنج میپختم 

اسی فرزند خونه نمیخوای؟؟    🤪🤪

ای بی‌مزه 🤣

منظورم اینه شیر شاید آلرژی ایجاد کنه استفاده نکن تا یکسال وزنش چقده بدو تولد چقد بود

سه