2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭

196 بازدید | 6 پست

سلام 

لطفا متن منو بخونید 

خیلی به کمک احتیاج دارم 

زندگیم خیلی بدتر از اون چیزیه ک میشه تصور کرد 

هیچ کسیو ندارم کمکم کنه 

من اسمم غزله 

15 سالمه 

اهل شیرازم 

من پدر و مادرم دارن طلاق میگیرن 

الان با مادرم زندگی میکنم 

مادر من دوسپسر داره 

طوری ک دوسپسرش الان تو خونه ما هست 

و میشه گفت با ما زندگیه میکنه تو خونه ما 

مادر من اصلا بهم فکر نمیکنه 

دوسپسرای مامانم تا حالا میخاستن کلی بهم دست درازی کنن تازه پسر خالمم و پسر داییم هم همینطور 

من دختری هستم که عین پسرا هستم 

اینجوری ک مثل پسرا لباس میپوشم و اخلاق و رفتارم مث اوناس 

با اینکه دخترم. 

فوتبال بازی می‌کنم 

کشتی میگیرم 

بازی های جنگی میکنم مث پابجی کالاف فوتبال و هر چیزی 

حتی اینجور ک یبار به خانومه در خونش بدبخت کلید یادش رفته بود رفت به پسر همسایشون گفت بیا از در برو بالا در رو برا من باز کن کلید ندارم 

بعد من گفتم اگه میخاید من درو براتون باز کنم 

از در رفتم بالا درو بازکردم  براش 

اومدم بیرون دیدم پسر همسایشون با یه نرده بوم تو کوچه هستش در ضمن من هر روز تو خونه خدمون از دیوار میرم بالا میرم رو پشت بوم  

کلن همه چیزم مث پسرا هس 

بعدا من هر وقت پسری بهم نزدیک میشد کاری می‌کرد بترسه فرار کنه 

یبار رفتم خرید یه پسره افتاد دنبالم و شروع کرد به چرت گفتن 

اومدم تخم مرغ گرفتم دستم بزنم تو سرش 

ک فرار کرد 

کلن با پسرای هیز و هول رابطه خوب ندارم 

و اینکه تا یه روز یکی اومد تو پارک بودم هر کار می‌کردم پسره نمی‌رفت کل پارک جنت شیراز دنبالم بود  

به بهونه ساعت و خراب بودن گوشیش چون شماره من نیست و فلان و بلان 

اولین عشق واقعیم بود و هست 

و اونو هر روز میدیدم 

من خیل خجالتی بودم حتی نگا هم بهش نمکی دم با فاصله راه میرفتم باهاش ازش دور میشنستم 

و اینکه حتی به فکر این بودم ازش جدا شم 

چون زیادخدش ندارم رل مل و عشق مشق داشته باشم 

و نمیدونم چی شد 

ک بهش وابسته شدم اونم خیلی 

مامانم اجازه نمیده برم بیرون و نمتونم ببینمش 

و این برام شده بدترین مشکلم 

و من تصمیم گرفتم به مامانم درمورد اون بگو در هفته آینده 

و خیلی میترسم ک مامانم چ عکس‌ و العملی نشون بده 

بگم ک مادرم اصلا به فکر من نیست و اینو خدش اقرار کرد ک به یه آدم غریبه بیشتر از بچه خدش اهمیت میده و سرش به سنگ خورده بود 

مادرم خیلی منو اذیت و آزار میده و منم چون داره از بابام جدا میش با گفتن اینکه میرم پیش بابام و یا پرورشگاه تهدیدش میکنم 

و میگه برو و وقتی وسایلام بر میدارم میخام برم نمیزاره 

و تصمیم گرفتم بهش درمورد دوسپسرم بگم 

ولي نمیدونم چجوری م مادرم آدم خشنی و تندی هس میترسم تو یه فضا باز بگم داد بزنه یا بزنه دنبالم یا هر چیز دیگه 

و اینکه اگر مامانم باهاش کنار نیاد میخام برم پرورشگاه چون جایی ندارم ک برم و به خوبی ازم نگه داری کنن هر جا برم چشم رومه میخاد بهم دس درازی شه بجز خونه باباجونمم ینی همون بابای بابام 

و اونجا میترسم برم نمیدونم اگه برم چي میشه 

حتی یبارم فرار کردم رفتم همشون خوشحال شدن دیدن منو ولی مامانم اومد باز منو برد 

و اینو بگم ک پدر مادر درستی ندارم ازم نگه داری کنن

مادرم ک دوسپسر داره بابام هم اعتیاد داره 

من واقعا نمیدونم ک چیکار کنم بینید برا دوتا چیز ازتون کمک میخام یکی برا اینکه چجور درمورد دوسپسرم به مامانم بگم 

و اون یکی اینکه بنظرتون چیکارکنم برم پرورشگاه یا نرم پیش مادرم بمونم یا بابام  لطفا جواب بدید چون واقعا برام سخته تو این سن این تصمیماتو بخام بگیرم به یه راهنما احتیاج دارم 

اگه غلط املایی چیزی داشتم شما به بزرگیتون ببخشید 

خیلی ممنون از اینکه متن منو خوندید

✌🏻🙏🏻

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بگم
1
25%
پیش مادرم باشم
0
0%
برم پیش بابام
1
25%
برم پرورشگاه
2
50%

با مشاوره تماس بگیر کمکت کنه الان اینجا همه یچیز میگن بهت بدتر سر چند راهی میمونی.

بنظر من برو پیش بابابزرگت مگه نمیگی دوست دارن اونجا بمون پرورشگاه خیلی شرایط سختی داره💔

حالا من نظر خودمو گفتم😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
با مشاوره تماس بگیر کمکت کنه الان اینجا همه یچیز میگن بهت بدتر سر چند راهی میمونی. بنظر من برو پیش ...

خب میدونی واقعا نمیدونم اصلا چجوری بخام برم مشاوره بگیرم 

میخام زنگ اورژانس عمومی بزنم اونجا برا مشاوره و این چیزا هست و مربوط به پرورشگاه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی واقعا نمیدونم اصلا چجوری بخام برم مشاوره بگیرم  میخام زنگ اورژانس عمومی بزنم اونجا ب ...

زنگ بزن به ۱۴۸۰ کمکت میکنن مشاورست من خودم اونجا مشاوره شدم🙂💙

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

دوست پسر و اینا رو نمیدونم ولی اصلا پرورشگاه نرو من اونجا کار کردم با بچه های همسن و سال تو......اصلا نرو......بمون پیش مامانت

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد