سلام میشه لطفا برام دعا کنید دلم برا شوهرم تنگ شده دوس دارم آشتی کنیم اما کوتاه نمیاد منم ی کم غرورمو زیرپا گذاستم پیام دادم اما انگار ن انگار ک ازش ناراحتم فقط میگه بیا خونه😔
چندروز پیش خودش گفت برو خونه باباتینا با دوستش کار داشتن من حالم بدبود نمیخواستم برم اصرار کرد منم با آژانس اومدم گفت برو فردا میام دنبالت دگ من اومدم فرداشم براش باهمون دوستش کار پیش اومد ب اون کمک میکرد تصویری هم بهم زنگ زد دیدم تو محل کار دوستشه فرداش من رفتم دکتر بعدازظهرش بهم زنگ زد داشتم صحبتای دکترو تعریف میکردم یهو قاطی کرد باهم بحثمون شد سراینکه چرا باید دکترم زیرمیزی بگیره حقم داشت چون من مشکل دارم سزاختیاری نمیشم دگ منم تلفنو ک قطع کردیم پیام دادم گفتم تو درکم نمیکنی و ...تو پیام بحثمون شدت گرفت از ی ما دگ عصبانی بود سرمن خالی کرد گفت دگ نمیخوام ببینمت😔 خیلی ازحرفش ناراحت شدم دلم شکست بااینکه میدونم تو عصبانیت نمیفهمه چی میگه اما بهم واقعا برخورد بعد دیدم خودبخود منو بلاک کرده منم ب اون یکی خطش پیام دادم و گلگی رفتار زشتشو کردم اما اونم اظهار ناراحتی کرد ک تو منو تو شرایط سخت تنهام گذاشتی ب بابامم زنگ زده بود خواهش کرده بود منو ببره خونه هی گفت بیا منم گفتم بابام سرکاره دوباره دعوامون شد میدونه بدم میاد باز بلاکم کرد خیلی دلم ازش شکسته اما میدونم از دلتنگی و فشار بی پولی این کارو میکنه دوس داشتن بیاد اشتی کنیم اما نیومد
ببخشید طولانی شد اخه دلم خیلی گرفته😢
من درکش میکنم چندتا چک داره حسابمون خالیه خرج خانوادش گردنشه ازینطرف شرایط من تغییر کرده خیلی سختشه اما خیلی بهش نیاز دارم 😔😔😔لطفا دعام کنید
شوهرم آدم خوبیه خیلی دوستم داره همیشه وقتی دلتنگ میشه و من لج میکنم اونم لج میکنه وگرنه ادم بدی نیست الانم میدونم بدون من داره دیوونه میشه اما میگه خودت بیا من ماشین ندارم ازین ناراحته